عصرانه/ پان اسپانيا، دسري که هميشه مي چسبد
سرآشپز پاپيون/ چي لازم دارم: گردو خرد شده ۱/۲ پيمانه آرد سفيد ۱/۲ پيمانه تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ ليوان شير ۱ ليتر نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوري وانيل ۱/۲ قاشق چاي خوري کره ۵۰ گرم بيسکويت ۱-۲ بسته کاکائو ۳ قاشق غذا خوري خامه صبحانه ۱۵۰ گرم چه جوري درست ميشه: تخم مرغ و شکر را با همزن برقي بزنيد. شير را داخل قابلمه بريزيد نشاسته را در کمي شير سرد حل کنيد و به شير داخل قابلمه اضافه کنيد. آرد را الک کرده به شير اضافه کنيد. مخلوط تخم مرغ و شکر را نيزبه شير اضافه کنيد. اين مواد را در حال هم زدن روي شعله ملايم قرار دهيد تا غليظ شود.مدام بايد هم زده شود چون نشاسته داره ته ميگيره و غلظتش به حد فرني برسد. در آخر کار کره و وانيل را اضافه کنيد. خامه را در انتهاي کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنيد.که اضافه کردن خامه اختياري هست دسر پان اسپانيا را مي توان با افزودن کاکائو قهوه اي درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روي گاز نصف مي کنيم داخل دوتا قابلمه مي ريزيم يکي را کاکائو مي زنيم و اون يکي سفيد مي ماند . ته ظرف يک رديف بيسکويت پتي بور مي چينيم (البته مي توانيم بيسکويت رو پودر شده هم بريزيم بستگي به سليقه شما دارد) مايه قهوه اي يا سفيد را مي ريزيم بعد دوباره بيسکويت مي چينيم، گردو ميپاشيم و روي بيسکويت و گردو، کرم به رنگ ديگر را اضافه مي کنيم و روي آن را تزئين مي کنيم. هر رديف که بيسکويت و گردو قرار ميديد از موز حلقه شده هم مي توانيد استفاده کنيد.همين طور لايه لايهتا چند طبقه ادادمه دهيد تا موادتون تموم بشه در آخر روي دسر رو بنا به سليقه تزئين ميکنيد. روي اون رو سلفون کشيده حداقل بين ۲ الي ۳ ساعت در يخچال قرار دهيد .تا مزه کرم به خرد بيسکويت بره. اگر دوست داريد کرم را در 2 طعم درست کنيد قبل از اضافه کردن پودر کاکائو به قابلمه شير مواد را 2 قسمت کنيد و به 1 قسمت آن 3 ق س پودر کاکائو اضافه کنيد و مقدار کره /وانيل و خامه را هم نصف کرده و به هر قابلمه بصورت جداگانه اضافه کنيد. اين دسر هر چه بيشتر تو يخچال بمونه خوشمزه تر ميشه. يک ليتر شير معادل 4 ليوان ميباشد.بيسکويت پتي بور يا هر نوع بيسکويت ساده ديگر.