سوپ و آش/ ميان وعده کم کالري مکزيکي با گوشت مرغ
آشپزي ها/ اين سوپ يک سوپ رژيمي نيز به حساب مي آيد.يک سوپ کم کالري مناسب براي همه ي ذايقه ها.اگر به دستور پخت اين سوپ علاقه داري،ما را در دستور آشپزي اروز دنبال کنيد. چي لازم دارم: + ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون + ۱ پياز ، خرد شده + ۴ حبه سير ، خرد شده + ۱ آنچو يا فلفل تند خشک شده ، تقريباً ۱۰ دقيقه در آب جوش نرم شده باشد + ½ قاشق چايخوري زيره + ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگي + ۱ و ۱/۲ ليتر عصاره مرغ + ۲ عددسينه مرغ ، خرد شده + آب ۲ ليمو چطور بپزم: گام اول: روغن را در يک قابلمه گرم کنيد.پياز و سير را اضافه کنيد ، به مدت ۵ دقيقه بپزيد تا نرم شود ، سپس فلفل ، زيره ، گوجه فرنگي و عصاره مرغ را هم اضافه کنيد. سپس از يک مخلوط کن دستي براي پوره کردن استفاده کنيد تا يکدست شود. گام دوم: به داخل قابلمه برگرديد ، سپس به جوش بياوريد. مرغ را اضافه کنيد و حرارت را کم دهيد ، سپس ۱۰ دقيقه بجوشانيد تا پخته شود.سپس آب ليموترش و مقداري چاشني هم بزنيد و سپس داخل کاسه بريزيد و سرو کنيد.