برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

آش عدس و بلغور براي پيشگيري از سو ءهاضمه

منبع
خراسان
بروزرسانی
آش عدس و بلغور براي پيشگيري از سو ءهاضمه
خراسان/ مواد لازم عدس – 200 گرم بلغور گندم - 200 گرم سيب زميني درشت - يک عدد پياز درشت – 2عدد سير – 3 تا 4 حبه عصاره گوشت – به ميزان لازم نعناع خشک - به مقدار لازم نمک، زردچوبه، فلفل سياه و قرمز- به مقدار لازم روغن - به مقدار لازم آب – 2 ليتر عدس و بلغور گندم را از چند ساعت قبل خيس کنيد. در قابلمه اي عدس و بلغور گندم را به همراه ۲ ليتر آب روي حرارت با شعله زياد قرار دهيد تا بجوشد و سپس شعله را کم کنيد تا بپزد و لعاب بيندازد. پيازها را ريز خرد کنيد و درون تابه کمي روغن بريزيد وپياز ها را به همراه کمي زردچوبه سرخ کنيد تا طلايي شود وقتي آماده شد، سير ها را ريز رنده وهمراه ادويه ها اضافه کنيد و همه رافقط در حد چند ثانيه تفت دهيد. عدس و بلغور که پخت و لعاب انداخت، يک عدد سيب زميني درشت را نگيني (مکعبي) خرد و به آن اضافه کنيد. عصاره گوشت و پياز داغي را که آماده کرديد به آن اضافه کنيد و با شعله کم با در نيم باز اجازه دهيد، آش يک ربع تا ۲۰ دقيقه جا بيفتد. خواص از ويژگي هاي منحصر به فرد بلغور گندم ميزان زياد فيبر آن است که فرايند هضم را تسريع و از نفخ، سوء هاضمه و يبوست پيشگيري مي کند. فيبر عملکرد جذب مواد مغذي را بهبهود مي بخشد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره