شور و شیرین/ چی لازم دارم:
بادمجان دلمه‌‌ای 3 عدد متوسط
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
گوشت چرخکرده 150 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد درشت
رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
نخودفرنگی یک‌دوم پیمانه
پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم
سس گوجه‌فرنگی 1 پیمانه (250 گرم)
چطور بپزم:
بادمجان‌ها را بشوئید و به ورقه‌های 2 سانتیمتری برش بزنید.
آن‌گاه بادمجان‌ها را در آبکش بریزید و رویش نمک بپاشید.
سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان‌بافتی بادمجان‌ها خارج شود.
اینک بادمجان‌ها را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید و در روغن سرخ نمائید.
حالا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید و بعد رب ‌گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را افزوده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا نخودفرنگی را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.
آن‌گاه روی حلقه‌های سرخکردة بادمجان یک قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده بریزید و رویش را با پنیر بپوشانید.
اینک در ظرف نسوزی سس گوجه‌فرنگی بریزید و بادمجان‌ها را روی سس بچینید.
سپس اسلایس بادمجان را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید