اطلاعات/ بورک گوشت يک غذاي ترکيهاي است که ظاهري شبيه باقلوا دارد و ميتوان آن را خمير پيراشکي آماده هم تهيه کرد. بورک گوشت را به صورت يک تکه يا رولي بپزيد و از طعم و ظاهر شکيل آن لذت ببريد.
چي لازم دارم:
براي خمير:
آرد ۳ پيمانه
شير ۱ پيمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوري
نمک ۱ قاشق چايخوري
بيکينگپودر ۲ قاشق چايخوري پر
روغن مايع ۲ قاشق غذاخوري
طرز تهيه خمير:
تمام مواد خشک را دو بار الک کرده و شير و روغن را به آنها اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس روي آن را بپوشانيد و در جاي تاريک گذاشته و دو ساعت به خمير استراحت دهيد.
مواد لازم براي مايه مياني:
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهاي خرد شده نصف فنجان
ذرت يک فنجان
پياز ۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
رب گوجه يک قاشق غذاخوري
پنير پيتزا ۱۰۰ گرم
چطور بپزم:
پياز را نگيني خرد کرده و با کمي روغن تفت دهيد. گوشت چرخکرده را به همراه ذرت، فلفل دلمهاي و رب گوجهفرنگي به پياز اضافه کنيد. در نهايت نمک و فلفل و ادويههاي دلخواه خود را اضافه کرده و مواد را از روي حرارت برداريد. نيمي از خمير را جدا کرده و با ضخامت کمتر از نيم سانتيمتر آن را باز کنيد. کف ظرف نچسبي را چرب کرده و يک قسمت از خمير باز شده را پهن کنيد، به طوري که ديوارههاي ظرف با خمير پوشيده شود. مايه گوشتي را روي خمير بريزيد و پنير پيتزا را روي آن بپاشيد. خمير دوم را روي آن قرار دهيد و کنارههاي آن را به لايه اول متصل کنيد. در نهايت مقداري زرده تخممرغ همزده را روي خمير بماليد و کمي کنجد روي آن بپاشيد تا روي غذا طلايي شود. اين غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد و بعد سرو کنيد.
بازار