نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ بورک گوشت، غذاي دلبرانه ترکيه

منبع
اطلاعات
بروزرسانی
غذاي ملل/ بورک گوشت، غذاي دلبرانه ترکيه
اطلاعات/ بورک گوشت يک غذاي ترکيه‌اي است که ظاهري شبيه باقلوا دارد و مي‌توان آن را خمير پيراشکي آماده هم تهيه کرد. بورک گوشت را به صورت يک تکه يا رولي بپزيد و از طعم و ظاهر شکيل آن لذت ببريد.‏ چي لازم دارم: براي خمير:‏ آرد ۳ پيمانه شير ۱ پيمانه شکر ۱ قاشق غذاخوري نمک ‏۱ قاشق چاي‌خوري بيکينگ‌پودر ‏۲ قاشق چاي‌خوري پر روغن مايع ‏۲ قاشق غذاخوري طرز تهيه خمير:‏‏ تمام مواد خشک را دو بار الک کرده و شير و روغن را به آنها اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس روي آن را بپوشانيد و در جاي تاريک گذاشته و دو ساعت به خمير استراحت دهيد. مواد لازم براي مايه مياني‎:‎ گوشت چرخ کرده ۱۰۰‏ گرم فلفل دلمه‌اي خرد شده نصف فنجان ذرت يک فنجان پياز ۲ قاشق غذاخوري نمک و فلفل به ميزان لازم رب گوجه يک قاشق غذاخوري پنير پيتزا ۱۰۰ گرم چطور بپزم: پياز را نگيني خرد کرده و با کمي روغن تفت دهيد‎.‎‏ گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌اي و رب گوجه‌فرنگي به پياز اضافه کنيد‎.‎‏ در نهايت نمک و فلفل و ادويه‌هاي دلخواه خود را اضافه کرده و مواد را از روي حرارت برداريد‎.‎‏ نيمي از خمير را جدا کرده و با ضخامت کمتر از نيم سانتي‌متر آن را باز کنيد‎.‎‏ کف ظرف نچسبي را چرب کرده و يک قسمت از خمير باز شده را پهن کنيد، به طوري که ديواره‌هاي ظرف با خمير پوشيده شود‎.‎‏ مايه گوشتي را روي خمير بريزيد و پنير پيتزا را روي آن بپاشيد. خمير دوم را روي آن قرار دهيد و کناره‌هاي آن را به لايه اول متصل کنيد‎.‎‏ در نهايت مقداري زرده تخم‌مرغ همزده را روي خمير بماليد و کمي کنجد روي آن بپاشيد تا روي غذا طلايي شود‎.‎‏ اين غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد قرار دهيد و بعد سرو کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره