اطلاعات/ بورک گوشت یک غذای ترکیه‌ای است که ظاهری شبیه باقلوا دارد و می‌توان آن را خمیر پیراشکی آماده هم تهیه کرد. بورک گوشت را به صورت یک تکه یا رولی بپزید و از طعم و ظاهر شکیل آن لذت ببرید.‏
چی لازم دارم:
برای خمیر:‏
آرد ۳ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ‏۱ قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر ‏۲ قاشق چای‌خوری پر
روغن مایع ‏۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر:‏‏
تمام مواد خشک را دو بار الک کرده و شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به خمیر استراحت دهید.
مواد لازم برای مایه میانی‎:‎
گوشت چرخ کرده ۱۰۰‏ گرم
فلفل دلمه‌ای خرد شده نصف فنجان
ذرت یک فنجان
پیاز ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
چطور بپزم:
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید‎.‎‏ گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید‎.‎‏ در نهایت نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواه خود را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت بردارید‎.‎‏ نیمی از خمیر را جدا کرده و با ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید‎.‎‏ کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را پهن کنید، به طوری که دیواره‌های ظرف با خمیر پوشیده شود‎.‎‏ مایه گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید‎.‎‏ در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ همزده را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید تا روی غذا طلایی شود‎.‎‏ این غذا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و بعد سرو کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید