اطلاعات/ کوفته مرغ سوئدی یک غذای خوشمزه که به سادگی تهیه می‌شود و می‌تواند تنوعی در برنامه غذایی شما ایجاد کند.‏‎ ‎‏ این کوفته‌ها را می‌توانید با نان، پوره سیب زمینی یا پاستا سرو کنید.‏
چی لازم دارم:
سینه مرغ ‏۲‏‎ ‎عدد
سیر ‏۲‏‎ ‎حبه
پیاز ۲‎ ‎عدد
تخم مرغ ‏۱ تا ۲‏‎ ‎عدد
آرد سوخاری دو سوم‎ ‎لیوان
جعفری ۲‎ ‎قاشق غذاخوری
سس سویا ‏۱‏‎ ‎قاشق غذاخوری
آب مرغ ۱‎ ‎لیوان
آرد سفید ۲‎ ‎قاشق غذاخوری
خامه ۳‎ ‎قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
چطور بپزم:
سینه مرغ را خوب پاک کرده و با پیاز و سیر چرخ کنید. سپس در ظرف مناسبی با پودر سوخاری، سس سویا، تخم مرغ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید‎.‎‏ به مایه به دست آمده، جعفری خرد شده را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
اگر به دست نچسبید یعنی به اندازه کافی ورز داده اید. به اندازه یک توپ کوچک از مایه گوشت بردارید و به شکل گرد درآورید. روغن را در تابه ریخته و با حرارت ملایم داغ کنید.
سپس کوفته‌ها را در تابه بریزید و در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید.
۱۰ دقیقه اجازه دهید تا کوفته‌ها کاملاً سرخ شوند‎.‎‏ سپس را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. آب مرغ و آرد سفید را در همان تابه ریخته و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس غلیظ شود. سپس حرارت را کم کرده و خامه را هم بزنید تا یکدست شود.
در آخر کوفته‌ها را به سس اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزند و طعم دار شوند. ‏



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

منبع : اطلاعات