اطلاعات/ کوفته مرغ سوئدي يک غذاي خوشمزه که به سادگي تهيه ميشود و ميتواند تنوعي در برنامه غذايي شما ايجاد کند. اين کوفتهها را ميتوانيد با نان، پوره سيب زميني يا پاستا سرو کنيد.
چي لازم دارم:
سينه مرغ ۲ عدد
سير ۲ حبه
پياز ۲ عدد
تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد
آرد سوخاري دو سوم ليوان
جعفري ۲ قاشق غذاخوري
سس سويا ۱ قاشق غذاخوري
آب مرغ ۱ ليوان
آرد سفيد ۲ قاشق غذاخوري
خامه ۳ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به ميزان لازم
چطور بپزم:
سينه مرغ را خوب پاک کرده و با پياز و سير چرخ کنيد. سپس در ظرف مناسبي با پودر سوخاري، سس سويا، تخم مرغ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنيد. به مايه به دست آمده، جعفري خرد شده را اضافه کنيد و خوب ورز دهيد.
اگر به دست نچسبيد يعني به اندازه کافي ورز داده ايد. به اندازه يک توپ کوچک از مايه گوشت برداريد و به شکل گرد درآوريد. روغن را در تابه ريخته و با حرارت ملايم داغ کنيد.
سپس کوفتهها را در تابه بريزيد و در ظرف را بگذاريد و حرارت را کم کنيد.
۱۰ دقيقه اجازه دهيد تا کوفتهها کاملاً سرخ شوند. سپس را از تابه خارج کنيد و کنار بگذاريد. آب مرغ و آرد سفيد را در همان تابه ريخته و مخلوط کنيد و حرارت را زياد کنيد تا سس غليظ شود. سپس حرارت را کم کرده و خامه را هم بزنيد تا يکدست شود.
در آخر کوفتهها را به سس اضافه کنيد و بگذاريد ۱۰ دقيقه بپزند و طعم دار شوند.
بازار