فوت آشپزي/ خلال پسته را خودتان درست کنيد
بيتوته/ براي تهيه خلال پسته بهتر است از پسته هاي قزويني استفاده کنيد زيرا پسته قزوين سبز رنگ است ولي بقيه پسته ها رو به رنگ زرد است. به اندازه مورد نيازتان پسته مغز کنيد مي توانيد هم از پسته تازه و هم از پسته خشک استفاده کنيد. پسته ها را داخل آب مقداري آب جوش بريزيد و اجازه بدهيد چند قل بخورد تا حدي که پوست آن راحت جدا شود اگر زياد بجوشد رنگ پسته ها بر مي گردد. پسته ها را داخل آبکش بريزيد تا زياد داخل آب جوش نمانند اگر مقدار پسته ها زياد است و تا زماني که بخواهيد که پوستشان را بکنيد خشک مي شوند آن ها را درون آب قرار بدهيد تا پوستشان تازه بماند. بعد از پوست کندن پسته ها آن ها را درون آب يخ قرار بدهيد اين باعث مي شود مغز پسته ها باز شوند و به صورت لپه شوند و رنگ آن ها خوش رنگ شود. سپس مغزهاي پسته را با يک چاقوي بسيار تيز و تخته خلال کنيد اگر چاقو تيز نباشد هنگام خلال کردن پسته، خلال ها خرد مي شوند. سپس داخل سيني يا سبدي دستمالي نخي و تميز پهن کنيد و خلال پسته ها را روي آن پهن کنيد و بعد در مکاني به دور از نور خورشيد و در هواي آزاد اجازه بدهيد خشک شوند. نکاتي براي تهيه خلال پسته : • فراموش نکنيد مغز پسته ها را تکان بدهيد تا بهتر خشک شوند. • اگر خلال پسته ها در آفتاب خشک شوند رنگ آن ها زرد مي شود. • دقت کنيد که خلال ها وقتي خشک شوند کمي کوچک تر مي شوند چون آب دروني آن ها را از دست مي دهد. • خلال بادام را هم به همين روش در خانه تهيه کنيد. • بعضي از خلال پسته هاي آماده مخلوطي از باقالي خلال شده هستند و قابل اعتماد نيستند. بهتر است براي مصارف خانگي خودتان در خانه تهيه کنيد. نگهداري خلال پسته و خلال بادام : خلال پسته و بادام خشک شده را در جاي خشک و خنک نگهداري کنيد. مي توانيد خلال پسته ها را داخل ظرف دردار و يا در پاکت فريزر قرار بدهيد و داخل يخچال يا فريزر نگه داري کنيد.