خراسان/ چی لازم دارم:
گوجه فرنگی رسیده - ۲ عدد
سرکه -۳ قاشق غذاخوری
عسل - ۲ قاشق چای خوری
مرغ - ۱۱۵ گرم
روغن زیتون - ۳ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز تازه (سر و ته آن را ببرید) -۳۴۰ گرم
پنیر پارمسان (خرد شده) -نصف فنجان
نمک و فلفل سیاه - به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
گوجه فرنگی ها را نصف کنید و به آرامی فشار دهید تا عصاره و دانه هایش بیرون بیاید و به قطعات کوچک خرد کنید.در یک کاسه سرکه و عسل را مخلوط کنید و کنار بگذارید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. تکه های مرغ را داخل آن بریزید و تا زمانی که ترد و طلایی رنگ شوند تفت دهید.
بعد آن ها را بیرون آورید و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید و کنار بگذارید سپس مرغ ها را خرد کنید.
یک قابلمه دیگر بردارید و داخل آن آب و مقداری نمک بریزید و اجازه دهید جوش بیاید. بعد از این که جوش آمد، لوبیاها را به آن بیفزایید و ۵ دقیقه صبر کنید تا بپزد.
بعد از پخت، آن ها را آبکشی کنید و به همراه گوجه فرنگی داخل کاسه سرو بریزید. سپس مخلوط سرکه و عسل را به قابلمه حاوی روغن زیتون بیفزایید. حرارت آن را افزایش دهید. بعد از جوش آمدن این سس را روی لوبیا و گوجه بریزید و با نمک و فلفل مخلوط کنید. در آخر هم مرغ و پارمسان را اضافه و خوب ترکیب کنید.
خواص
لوبیا سبز منبع غنی از فولات و برای تقسیم سلولی و سنتز DNA مفید است . خوراکی های سرشار از فولات برای زنان باردار توصیه می شود .



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید