نماد آخرین خبر

ميز اردور/ مرباي به و بادام، مغذي ترين صبحانه براي پاييز

منبع
بيتوته
بروزرسانی
ميز اردور/ مرباي به و بادام، مغذي ترين صبحانه براي پاييز
بيتوته/ چي لازم دارم: به 1 کيلو شکر 1 کيلو بادام به مقدار لازم آب 2 ليوان چطور بپزم: ابتدا به ها را بشوييد و به صورت ورقه اي خرد کنيد سپس شکر را با 2 ليوان آب بگذاريد جوش بيايد تا شکر حل شود و بعد روي به هاي تميز شده بريزيد و در يخچال به مدت يک شب بگذاريد سپس روي حرارت بگذاريد تا قوام بيايد وقتي پخت مغز بادام ها را به صورت کامل به به ها اضافه کنيد و داخل شيشه بريزيد. و داخل يخچال نگهداري کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره