شور و شیرین/ چی لازم دارم:
سیب‌زمینی پخته و خرد کرده 2 عدد متوسط
سینه مرغ پخته و خرد کرده 1 پیمانه
شوید تازه خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
گردوی خرد کرده یک‌سوم پیمانه
پنیر لبنه 200 گرم
سس مایونز 2 - 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر له کرده 1 حبه
خمیر میل‌فوی 300 گرم
چطور بپزم:
سیب‌زمینی، مرغ، شوید، گردو، پنیر لبنه، مایونز، نمک، فلفل و سیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
آن‌گاه خمیر میل‌فوی را به ضخامت 2 میلیمتر روی سطح آرد پاشیده پهن کنید.
حالا با کاتر مستطیل شکل قالب بزنید و در سینی بچینید.
سپس در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
حالا حرارت را به 170 درجه سانتیگراد برسانید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا مغزپخت شود.
اکنون سینی را از فر بیرون آورده تا نان‌ها خنک شود.
سپس هر نان پخته و لایه‌لایه شده را با یک برش طولی به دو قسمت تقسیم کنید.
حالا روی قسمت زیرین یک قاشق سوپخوری از مواد فراهم ‌کرده بگذارید و لایه رویی را رویش قرار دهید و قدری بفشارید.
اکنون رویش را با گوجه‌گیلاسی بیارائید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید