غذاي ملل/ املت اسپانيايي را تست کنيد
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم گوجه فرنگي ۱ عدد فلفل دلمه اي۱/۲ عدد کره۳۰ گرم قارچ۳ عدد تخم مرغ۳ عدد ژامبون۱ ورق نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه املت اسپانيايي زمان تهيه ۱۵دقيقه زمان پخت ۱۵دقيقه ۱ ابتدا در ظرفي مناسب تخم مرغ را خوب بزنيد و در صورت امکان چند دقيقه با همزن برقي ميکس کنيد.قارچ،فلفل دلمه اي،ژامبون و گوجه فرنگي را نگيني خرد کرده و با مقدار کمي کره تفت بدهيد. ۲ شعله را ملايم کرده و درب ظرف را ببنديد تا مواد کمي بپزند.در تابه اي نسبتا مسطح کره را داغ کرده و اجازه دهيد دماي آن بالا رود. ۳ تخم مرغها را با فلفل مخلوط کرده و داخل تابه بريزيد و سريع تابه را بچرخانيد تا تخم مرغها در همه سطح پخش شوند.وقتي تخم مرغ کامل در سطح پخش شد مواد را روي آن ريخته و درب ظرف را ببنديد تا املت آماده شود. ساير نکات 1)توجه داشته باشيد که مواد شما نبايد آب داشته باشند اگر گوجه کمي آب انداخته بود حتما آب آن را دور ريخته و بعد ومواد را به تخم مرغ بيفزاييد. 2)بهتر است که اين املت را در فر تهيه کنيد. 3)اضافه کردن 3عدد زيتون خرد شده سياه اين املت را شکيل تر ميکند.