سوپ و آش/ سوپ شير گرمابخش روزهاي سرد
نمناک/ سوپ شير از جمله ديگري غذاهايي است که در آشپزي جايگاه ويژه اي داشته و بسيار ساده تهيه مي شود. شما مي توانيد اين سوپ را به عنوان افطار، در کنار انواع دسر مانند کيک خيس ميل کنيد. چي لازم دارم: يک ليتر شير نصف بسته جو پرک 600 گرم قارچ 2 هويج 1 پياز نصف سينه مرغ يک کنسرو ذرت به مقدار دلخواه نمک و فلفل به مقدار دلخواه زردچوبه چطور بپزم: گام اول:ابتدا سينه مرغ را همراه با ادويه به صورت جدا بپزيد. گام دوم:جو پرک را با آسياب خرد کنيد. گام سوم:جو خرد شده را در قابلمه ريخته و با آب بپزيد. گام چهارم:يک و نيم تا دو ساعت صبر کنيد و سپس شير را به جو اضافه کنيد. گام پنجم:در اين مرحله هويج رنده شده و قارچ ورقه شده را به سوپ اضافه کنيد. گام ششم:يک ساعت صبر کنيد و سپس سينه مرغ ريش ريش شده و کنسرو ذرت را به سوپ اضافه کنيد. اکنون سوپ شير شما آماده است و ميل کنيد.