ته چين گوشت و بادمجان، غذاي اصيل ايراني
آخرين خبر/ چي لازم دارم: فلفل دلمه: ۱ عدد گوجه: ۲ عدد هويج: ۲ عدد سير: ۱ بته گوشت (راسته گوساله): ۷۰۰ گرم ادويه گوشت: نمک: ۲ قاشق چايخوري فلفلسياه، زردچوبه، پودرسير، پودرپياز، پاپريکا شيرين، دارچين (۱ قاشق چايخوري از هرکدام) بادمجان: ۲ عدد برنج: ۴ پيمانه (حدود ۷۰۰ گرم) مايه تهچين: زعفران دم شده زرده تخممرغ: ۴ عدد (سفيده نزنيد تا بو نده) ماست: ۱۰ قاشق غذاخوري روغن گياهي: ۱۰ قاشق غذاخوري نمک: سر انگشت زمان پخت: حدود ۱ ساعت با شعله ملايم يا شعله پخش کن. يا ۵۰ دقيقه در فر با دماي ۱۹۰ درجه ميتونيد از مرغ با جاي گوشت، يا از اسفناج(دوستان گياهخوار) استفاده کنيد.