ايرنا/ پيتزاهاي خانگي ميتوانند از تمام پيتزاهاي بهترين رستورانها هم بهتر شوند اگر به فوت و فن آنها توجه کنيم و کمي خلاقيت را چاشني درست کردن آن کنيم. يکي از مزيت پيتزاهاي خانگي اين است که شما ميتواند هر چيزي که خواستيد را به خمير اضافه کنيد و همه چيز طبق سليقه شما باشد؛ اما در رستورانها به هر حال يک چيزي در ترکيب پيتزا هست که شما آن را جدا ميکنيد و علاقهاي به خوردنش نداريد. از پنير زياد گرفته تا قارچ و فلفل دلمه و همه ترکيباتي که کاملا سليقهاي است. اما چه کنيم که يک پيتزاي خانگي عالي داشته باشيم؟
۱. اولين و مهمترين نکته در درست کردن پيتزا خمير آن است؛ خميرهاي آماده معمولا خشک هستند و بافت نرمي ندارند. به همين دليل بهتر است خودتان خمير دلخواهتان را درست کنيد.
۲. سس خمير هم نکته ديگري است که اگر خودتان درست کنيد قطعا پيتزاي خوشمزهتري خواهيد داشت. براي درست کردن سس خمير ميتوانيد از ترکيب گوجه پوره شده و فلفل و سير و ديگر ادويههاي دلخواهتان استفاده کنيد و بعد ترکيبات را روي پيتزا بچينيد.
۳. اگر ميخواهيد قارچ يکي از ترکيبات پيتزايتان باشد، آن را خام روي خمير نگذاريد؛ چون در حال پخت آب مياندازد و پيتزاي شما را بد طعم ميکند. براي جلوگيري از اين کار مقدار بسيار بسيار کمي از کره را کف تابه خود پخش کنيد و وقتي داغ شد قارچها را با دماي بالا تفت دهيد تا آب آن گرفته شود. پيش از انجام اين کار وقتي قارچها را خرد کرديد مقداري ليمو ترش به آن اضافه کنيد تا قارچها سياه نشوند.
۴. از آويشن غافل نشويد؛ اين ادويه جادوي پيتزاي شماست و از هر ادويه ديگري بهتر ميتواند به طعم لذيذ پيتزا کمک کند. در کنار آن از نمک و فلفل و ادويه پيتزا و .. هم مطابق سليقهتان استفاده کنيد.
۵. ترجيحا اگر ميخواهيد از سوسيس و ژامبون استفاده کنيد قبل از چيدن روي خمير آن را در زمان کوتاهي تفت دهيد.
۶. براي پيتزاي سبزيجات هم، مخلفات خود را يا آبپز و طعمدار کنيد يا کمي تفت دهيد تا از حالت خامي بيرون بيايد.
۷. خمير پيتزا هم که از مهمترينهاست و نميشود از آن غافل شد؛ اما دقت کنيد که بهترين نوع پنير را استفاده کنيد زيرا خيلي از پنيرهاي موجود در بازار دير آب ميشوند و لطافت و خوشمزگي پيتزا را از بين ميبرند. ميتوانيد قبل از ريختن مواد پيتزا هم از پنير گودا استفاده کنيد.
بازار