آخرین خبر/ چی لازم دارم:
از پیمانه قنادی ویا لیوان فرانسوی دسته دار میشه استفاده کرد.
1/2و2 لیوان آرد 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر 1 قاشق چایخوری وانیل 2 لیوان شکر(میتونید کمتر بریزید)
2/3 لیوان روغن مایع 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1/2 استکان شیراضافی 


چطوری درست کنم:
 1. روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا مثل خامه سبک شود.
2. تخم مرغ و وانیل را در حالی که هم میزنید اضافه کنید تا تخم مرغ ها هم خوب پفکی شوند 3. بیکینگ پودر و نصف مقدار آرد را که از قبل الک کرده اید و نصف شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مایه صاف شود سپس بقیه آرد و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه صاف ویکدست شود. 4- قالب کیک را با کره چرب وآرد پاشی کنید (اگه قالبتون نچسب هست فقط کره بزنید)بزارید کنار. 5- مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و برای قسمت کاکائویی، پودر کاکائو ونصف استکان شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ،
6. مایه کیک را به صورت متناوب آماده شده در قالب بریزید.(طبق عکس). 7. مایه کیک را در قالب بریزید بزارید در طبقه وسط فر را با دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی 45 تا50 دقیقه تا کیک پخته شود(با خلال چک کنید) 8- قالب را بیرون آورده و بزارید تا کیک خنک شود، سپس برش داده و سرو کنید.




ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید