logo

فوت آشپزي/ کيک اسفنجي را مانند قنادي ها بپزيد

منبع
آفتاب
بروزرسانی
فوت آشپزي/ کيک اسفنجي را مانند قنادي ها بپزيد
آفتاب/ براي تازه ماندن کيک ‌هاي اسفنجي، کافي است آنها را داخل ظرفي که در آن کاملا محکم مي‌شود و هوا به درونش نفوذ نمي‌کند، نگه داريد. به اين ترتيب کيک شما حداقل ۴ تا ۶ روز تازه مي‌ماند.کيک‌هاي اسفنجي صنعتي را در بسته‌بندي‌هاي کوچک‌تر تهيه کنيد تا هر يک بسته کيک را در يک وعده مصرف کنيد. باز ماندن بسته‌بندي اين کيک ها، باعث سفت و بدطعم شدنشان (به دليل وجود نگهدارنده‌ها و افزودني‌هاي مختلف در آنها) مي‌شود. آردي که براي تهيه کيک خانگي استفاده مي‌شود، بايد الک‌کرده، بسيار نرم و سفيد باشد. فر را حداقل از نيم‌ ساعت قبل روشن کنيد و از باز کردن مداوم در فر، پيش از پخت کامل کيک خودداري کنيد. در غير اين‌ صورت، پف کيک شما از بين خواهد رفت. براي پيشگيري از چسبيدن خمير کيک به قالب، قالب را چرب کنيد و روي آن کمي آرد خام بپاشيد. هميشه قالب کيک را روي اولين سيني فر از پايين قرار بدهيد تا حرارت يکنواختي به تمام سطوح خمير کيک برسد. زرده و سفيده تخم‌مرغ را به صورت جداگانه تا حدي که کاملا سفت شوند و حالت خامه‌اي پيدا کنند، به هم بزنيد. به اين ترتيب، هواگيري و پف بافت کيکتان بيشتر خواهد شد. بهتر است زرده تخم‌مرغ را با شکر و وانيل بزنيد تا بوي نامطلوب آن گرفته شود. آرد را در آخرين مرحله به مخلوط کيک اضافه کنيد و پس از اضافه کردن آرد، خمير کيک را در حد ترکيب شدن مواد با يکديگر و به يک جهت هم بزنيد. بعد از افزودن آرد، نبايد مايه را زياد به هم زد زيرا پف کيک مي‌خوابد. براي طلايي شدن روي کيک ، کافي است پس از پختن کامل آن، کمي زرده تخم‌مرغ را روي سطح کيک بزنيد و شعله بالايي فر را به مدت ۱ تا ۲ دقيقه روشن کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره