فوت آشپزي/ روش هاي نگهداري سيب براي مدت طولاني در خانه
بيتوته/ پاييز فصل برداشت سيب است و بهترين زمان براي لذت بردن از اين ميوه پاييزي. براي تازه نگه داشتن سيب از زمان خريد ميوه تا نگهداري آن در خانه مواردي هست که بايد رعايت کرد. قبل از خريدن ميوه به رسيده بودن آن توجه کنيد سيب حتي بعد از چيده شدن هم مي رسد. به خصوص زماني که در دماي اتاق نگهداري مي شود. اگر مي خواهيد اين ميوه عمر زيادي داشته باشد هنگام خريد دقت کنيد که زياد رسيده نباشد. پس کمي بايد سفت تر باشد و روي آن هيچ لکه اي ديده نشود. ميوه ها و سبزيجات را کنار هم نگذاريد وقتي سيب ها مي رسند از خود گاز اتيلن توليد مي کنند که باعث مي شود ميوه هاي اطرافش هم بيشتر رسيده شوند. سعي کنيد ميوه هايي که گاز اتيلن توليد مي کنند از سبزيجاتي که به اين گاز حساس هستند دور نگه داريد. مثل کلم بروکلي و گل کلم. سيب ها در يخچال بيشتر مي مانند نگهداري سيب در جاي خنک و تاريک آن ها را ترد و تازه نگه مي دارد. بهترين جا براي نگهداري سيب ها در کشوهاي خشک يخچال و در پلاستيک هاي جداگانه است. گه گاهي هم يک حوله نمدار روي آن ها قرار دهيد تا رطوبتشان را از دست ندهند. تازه نگه داشتن سيب در يخچال سيب درختي يکي از ميوه هايي است که مي تواند به مدت طولاني داخل يخچال تازه بماند. البته با رعايت اين نکته که سيب ها بايد با فاصله از هم قرار داده شوند و به هم برخورد نکنند. براي اين کار مي توانيد سيب ها را با روزنامه بپيچيد. از آب ليمو براي جلوگيري از سياه شدن سيب ها استفاده کنيد وقتي سيب را نصف کنيد زود سياه مي شود. زيرا اکسيژن به بافت هاي گياه راه پيدا مي کند و باعث مي شود ميوه از خود آنزيم هايي توليد کند که منجر به اکسيد شدن ميوه شود. اگر مي خواهيد از سياه شدن سيب جلوگيري کنيد کمي روي آن آب ليمو بزنيد تا ميوه ديرتر تغيير رنگ بدهد. اگر مي خواهيد از سياه شدن سيب برش خرده جلوگيري کنيد کمي روي آن آب ليمو بزنيد سيب هاي درختي را در جاي خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداري کنيد. انواع ميوه ها را جدا از هم نگهداري کنيد. برخي ميوه ها از خود گازي به نام اتيلون رها مي کنند که سبب زودتر رسيدن ميوه هاي ديگر مي شود و در نتيجه زودتر فاسد مي شوند. روش نگهداري سيب براي مدت طولاني در خانه : جعبه و تراشه چوب همچنين مي تواند گزينه ذخيره سازي ميوه باشد. تراشه ها بايد از چوب سخت باشد. اگر هيچ کدام از آنها وجود نداشته باشد، پوست پياز، برگ هاي خشخاش خشک و حتي خزه خواهد شد. هر لايه ميوه در جعبه بايد پودر شود و ميوه ها براي مدت طولاني خراب نخواهند شد. روش نگهداري سيب درختي در پلي اتيلن اين روش خود را از بهترين حالت ثابت کرده است. پلي اتيلن اجازه مي دهد که محصول به حفظ قند و طعم و مزه خود را ديگر به دليل تبادل گاز آهسته تر. معمولا کيسه هاي پلاستيکي براي چنين ذخيره سازي استفاده مي شود. آنها بيش از 4 کيلوگرم سيب ندارند. سپس آنها سوراخ مي کنند تا ميوه ها تازه هواي تازه اي نکنند و پوسيدگي نداشته باشند. شرايط دما در محدوده -1 تا +4 درجه سلسيوس حفظ مي شود. براي راحتي، شما مي توانيد از پالت يا کارتن ضخيم استفاده کنيد. سيب ها در آنجا قرار مي گيرند و همه چيز در يک کيسه پلاستيکي قرار مي گيرد.