ایرنا/ برنامه «هفته غذای ایتالیایی» حال و هوای غذاهای متنوع و پرطرفدار ایتالیایی را به تهران آورده است. از رژیم غذایی مدیترانه‌ای و کاهش دور ریز غذا صحبت می‌کند و قرار است علاوه بر غذا، دستی بر ارتقاء فرهنگ غذا هم داشته باشد. این هفته در تهران روزهایی با طعم و عطر ریحان و روغن زیتون در جریان است.

سفارت ایتالیا برنامه «هفته غذای ایتالیا» را با محوریت رژیم غذایی مدیترانه‌ای و مغذی، کاهش دورریز غذا و پایداری زیست محیطی از یکشنبه ۲۶ آبان تا جمعه ۱ آذر برگزار می‌کند. این برنامه در همکاری با ارگان‌های ایرانی و بخش خصوصی برگزار می‌شود که فرصت خوبی برای دوستداران غذا و فرهنگ غذای پرطرفدار ایتالیایی است. از طرز تهیه پیتزا توسط سرآشپزان ایتالیایی تا شب پاستا، هفته غذای ایتالیایی نام دارد.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید