ستاره/ یکی از انواع سبزیجات سوخاری کدو سبز سوخاری است. این سوخاری می‌تواند با انواع دیپ یا ماست به عنوان یک میان وعده خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد یا همراه با سس ماکارونی و مقداری نان به عنوان یک غذای نانی برای شام سرو شود.

مواد لازم

آرد سوخاری 1/2 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
کدو سبز 2 عدد
روغن مخصوص سرخ کردن 3 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلای رنده شده 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری
روش تهیه
کدو سبز را پس از شستن، کاملا خشک کرده و سپس به صورت ورقه‌ای برش بزنید.
آرد سوخاری، پودر سیر، نمک و پنیر پارمزان را در بشقابی ریخته و هم بزنید تا یکدست شوند.
تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
روغن را در تابه‌ای روی حرارت ملایم داغ کنید.
ورقه‌های کدو سبز را ابتدا در تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد سوخاری بغلطانید.
ورقه‌های کدو سبز را به صورت یک لایه در تابه بچینید.
اجازه دهید یک طرف کدو‌ها حدود ۳ دقیقه سرخ شود، سپس آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مقداری پنیر موزارلای رنده شده روی هر یک از حلقه‌های کدو ریخته و دو سه دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر ذوب شود.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید