سوران/ چی لازم دارم:
تخم‌ مرغ شش عدد
آرد سفید 150 گرم
آب‌جوش دو قاشق غذاخوری
شکر 150 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ‌ پودر یک قاشق مرباخوری
برای تزئین کیک:
خامه قنادی
خامه ساده
مارمالاد
کمپوت (میوه دلخواه)
پودرشکر
چه جوری درست میشه:
ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، سفیده را هم می‌‌زنیم و زرده را در ظرفی جداگانه با شکر مخلوط می‌‌کنیم تا به صورت کرم رنگ در بیاید، وانیل را اضافه کرده و هم می‌‌زنیم. آب‌جوش و سفیده را به مواد اضافه کرده، آرام هم می‌‌زنیم. بیکینگ‌پودر و آرد سفید الک شده را افزوده و هم می‌‌زنیم. مواد را داخل قالبی که در آن کاغذ روغنی گذاشته‌ایم ریخته و در فری که یک ربع قبل روی درجه 180 سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌‌گذاریم. بعد از 20 دقیقه کیک را امتحان می‌‌کنیم تا پخته باشد. کیک را از فر خارج می‌‌کنیم تا سرد شود.
خامه ساده را با پودر شکر و خامه قنادی (شیرین‌شده) به نسبت یک به سه هم می‌‌زنیم تا فرم بگیرد وقتی که خامه فرم گرفت کیک را از وسط نصف کرده و روی دو نیمه را خامه می‌‌زنیم. در وسط کیک می‌‌توان از کمپوت دلخواه هم استفاده کرد. نیمه دوم را روی قسمتی که کمپوت را گذاشته‌ایم می‌‌گذاریم و روی کیک را مارمالاد می‌‌مالیم.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید