شام/ سوپ پنير کانادايي انرژي و گرما مي بخشد
پارسه گرد/ چي لازم دارم: شير 3 پيمانه آرد ¾ پيمانه پنير چدار ½1 پيمانه نان تست 3 تکه عصاره مرغ 1 ليتر کرفس 1 ساقه پياز 1 عدد هويج 1 عدد کره 1 قاشق چاي خوري پاپريکا ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه ½ قاشق چاي خوري چطور بپزم: نان جوها را به اندازه هاي 1.5 سانتي متري برش بزنيد. پياز و هويج را پوست گرفته و به صورت مکعبي خرد کنيد. ساقه کرفس را خرد کنيد. دماي فر را به 375 درجه سانتي گراد برسانيد. قطعات نان روگن را تا جايي که کامل تست شوند در فر قرار دهيد. (حدوداً 15 دقيقه) همزمان با تست شدن نان ها، پياز، کرفس و هويج را با غذاساز با هم مخلوط کنيد سپس کره را در ظرف مناسبي آب کنيد و مخلوط سبزيجات را به آن اضافه نماييد و به مدت 5 دقيقه آنها را سرخ کنيد. آرد را به تدريج به آب مرغ اضافه کنيد و هم بزنيد تا آرد گلوله نشود سپس به تابه سبزيجات اضافه کرده و به مدت 10 دقيقه روي حرارت متوسط قرار دهيد. شير، پاپريکا و فلفل سياه را اضافه نماييد و 10 دقيقه ديگر اين مخلوط را با حرارت ملايم بپزيد. پس از آن سوپ را از روي حرارت برداريد و پنير را به آن اضافه کنيد و آن را هم بزنيد تا کامل پنير در سوپ ذوب شود. سوپ را در کاسه بريزيد و روي آن نان هاي جو تست شده قرار دهيد.