غذاي اصلي/ برگري ارزان که نيم ساعته آماده مي شود
پارسه گرد/ چي لازم دارم: نخود پخته 450 گرم موسير 4 عدد نان ساندويچي سفيد 2 برش بادام يا بادام زميني بدون نمک⅓ پيمانه پودر زيره سبز½ پيمانه زنجفيل تازه ريز خرد شده1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل سياهبه ميزان دلخواه تخم مرغ1 عدد بزرگ روغن زيتونبه ميزان دلخواه خردل1 قاشق غذاخوري سس مايونز⅓پيمانه کاهو براي سروچند برگ چطور بپزم: 1. گريل را با حرارت زياد روشن ميکنيم. نخود، موسير، نان، بادام يا بادام زميني، زيره و زنجفيل را داخل دستگاه غذاساز ميريزيم و آنها را با کمي نمک و فلفل مزه دار ميکنيم. آنها را با درجه Pulse دستگاه آنقدر ميزنيم تا کامل صاف و خرد شود. نيمي از مخلوط را در يک کاسه ميريزيم. تخم مرغ را داخل دستگاه ميريزيم و آنرا آنقدر ميزنيم تا صاف و يکدست شود. سپس اين مخلوط را در کاسه ريخته و با نيمهي ديگر آن کامل مخلوط ميکنيم. 2. مواد را به 4 عدد دايره 2 سانتيمتري در آورده و دو طرف هريک را با روغن زيتون آغشته ميکنيم. هر طرف را به مدت 3 تا 5 دقيقه روي گريل ميگذاريم تا کامل کبابي و تيره شوند. اين برگرها را همراه نان، سس مايونز و خردل و کاهو سرو ميکنيم.