logo

ناهار/ خورشت ترشه کباب، لذيذترين غذاي هفته

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
ناهار/ خورشت ترشه کباب، لذيذترين غذاي هفته
آخرين خبرچي لازم دارم: ۳ عدد ران مرغ ۲ عدد سيب زميني ۳ عدد گوجه فرنگي متوسط ۱ عدد پياز ۳ الي ۴ قاشق غذاخوري آبغوره ۲ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي زعفرون دم کرده در صورت تمايل پودر دارچين به مقدار لازم نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم چطور بپزم: براي تهيه اين خورشت ابتدا بايد مرغ رو بپزيم پس تکه هاي مرغ، پياز رو که خوردش کرديم، کمي روغن، نمک، فلفل، زرچوبه و پودر دارچين رو داخل قابلمه ميريزيم. من براي اين خورشت از رون مرغ استفاده کردم و شما ميتونين از هر قسمت ديگه اش هم استفاده کنين، البته از اونجايي که قراره مرغا بعد از پختن سرخ بشه به نظرم رون بهترين گزينه اس. حالا داخل قابلمه حدود دو ليوان آب جوش ميريزيم و درش روميبنديم و اجازه ميديم تا مرغ ها با حرارت متوسط گاز بپزن. وقتي مرغ ها پختن و طبعا آب مرغ هم کمي کمتر شد مرغ هارو از آبشون در مياريم. حالا داخل يه قابلمه به اندازه کافي روغن ميريزيم و همه اطراف مرغ هارو توش سرخ ميکنيم. مرغ ها که سرخ شد از روغن درشون مياريم و بعد گوجه هايي که چهار قاچ کرده و نمک هم بهشون زديم رو داخل همون روغن سرخ ميکنيم. گوجه ها که سرخ شدن اونارو هم درمياريم و بعد رب گوجه رو داخل همون روغن سرخ ميکنيم. حالا آب مرغ رو به رب سرخ شده اضافه ميکنيم من آب مرغ رو از صافي رد کردم تا پيازا داخل سسم نباشن. بعد مرغ هاي سرخ شده، آبغوره و زعفرون دم کرده رو هم اضافه کرده و خورشت رو تست ميکنيم در صورتي که نمک يا فلفل اضافي هم احتياج داشت بهش ميزنيم و بعد حرارت رو ملايم کرده و در قابلمه هم ميذاريم تا مرغ ها مزه سس رو بگيرن و سس هم غليظ بشه. مقدار آبغوره هم به اين بستگي داره که خورشت رو چقدر ترش دوست دارين ميتونين کمتر يا بيشتر بريزينش. در اين فرصت سيب زميني هارو سرخ ميکينم براي خوشرنگ تر و خوشمزه تر شدن سيب زميني ها به روغنشون کمي زرچوبه اضافه کنين. در پنج دقيقه نهايي گوجه هارو هم به خورشت اضافه ميکنيم تا مزه سس رو بگيرن و داغ بشن و وقتي خورشت خوب جا افتاد و به روغن افتاد آماده اس. در نهايت خورشت رو با سيب زميني سرخ شده تزيين کرده و سرو ميکنيم.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره