بورک پفي غذاي محبوب و خوشمزه ترکيه اي
نمناک/ بورک پفي يک ميان وعده فوق العاده خوشمزه ترکيه اي مي باشد.از لحاظ خوراک به جرات مي توان ترکيه را به عنوان يکي از بهترين آشپزخانه هاي خوشمزه معرفي کرد که غذاها و ميان وعده هاي فوق العاده جذابي را دارد. چي لازم دارم: گوشت چرخ کرده:٢5٠ گرم پياز متوسط :يک عدد نمک و فلفل و ادويه :به مقدار لازم جعفري خرد کرده :٢ قاشق غذاخوري مواد لازم براي خمير آرد سفيد :5٠٠ گرم ماست:٢ قاشق غذاخوري زرده تخم مرغ :٢ عدد آب :به مقدار لازم بکينگ پودر :يک قاشق چايخوري نمک و فلفل :به مقدار لازم چطور بپزم: ابتدا يک کاسه برداريد و 2 عدد زرده تخم مرغ را داخل آن بشکنيدو هم بزنيد ، سپس ماست را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد. در ادامه آرد، نمک ، فلفل و بکينگ پودر را در کاسه ديگري مخلوط کرده و به تدريج به تخم مرغ و ماست اضافه نماييد. آب را به مواد افزوده و ورز دهيد تا خمير حاصل شود. سپس در پلاستيک قرار دهيد و اجازه دهيد چند ساعت استراحت کند. در اين فاصله مواد مياني خمير را آماده کنيد، پياز را نگيني خرد کرده و با مقداري روغن داخل تابه سرخ کنيد ، سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهيد تا بپزد. جعفري خرد شده را هم بريزيد و نمک ، فلفل و ادويه را اندازه کنيد. روي يک سطح صاف مقداري آرد بپاشيد و خمير را سه قسمت کرده و هر قسمت را بوسيله وردنه باز کنيد و به شکل دايره دربياوريد. روي لبه هاي خمير ها کمي زرده بماليد سپس مقداري از مواد مياني آماده شده را داخل خمير بريزيد و آن را از وسط تا بزنيد تا به شکل نيم دايره شود . (براي اينکه لبه هاي خمير بهم بچسبند از زرده تخم مرغ روي خمير استفاده ميشود) داخل تابه گودي مقداري روغن بريزيد و بعد از داغ شدن بورک ها را داخل آن سرخ کنيد. وقتي يک طرف بورک ها سرخ شد آنها را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود. بورک هاي سرخ شده را روي دستمال آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و با سس مورد نظر سرو کنيد. همچنين ميتوانيبد فر را با دماي 180 درجه داغ کنيد و کف سيني را چرب کنيد و خمير هاي بورک را داخل سيني فر بچينيد و به مدت 20-30 دقيقه داخل فر بپزيد.