برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

سالاد لبو شام يلدا را خوشمزه تر مي کند

منبع
بروزرسانی
سالاد لبو شام يلدا را خوشمزه تر مي کند
مجله تصوير زندگي/ در مهماني شب يلدا معمولا با انواع دسر و شيريني هاي ويژه از مهمانان پذيرايي مي شود. اين سالاد چغندر قرمز خوشرنگ و خوشمزه هم مي تواند سفره شب يلداي شما را زيباتر و يلدايي تر کند. چي لازم دارم: سيب زميني متوسط 3 عدد چغندر متوسط 3 عدد سس مايونز 2 قاشق غذاخوري پنير لبنه 2 قاشق غذاخوري ماست چکيده يک کاسه سير رنده شده 2 حبه شويد کمي نمک به ميزان دلخواه آماده سازي: 15 دقيقه زمان پخت: 45 دقيقه مجموع زمان پخت: 60 دقيقه چه جوري درست ميشه: چغندرها را رنده کرده و با کمي روغن زيتون تفت دهيد تا نرم شده و آبش کشيده شود. سيب زميني ها را مکعبي کوچک خرد کرده و سرخ کنيد تا نرم شوند. سيب زميني و چغندر را کنار بگذاريد تا سرد شوند. در اين فاصله سير را رنده کرده و پنير لبنه را خرد کنيد. براي سس ، بقيه مواد (ماست ، سس مايونز، پنير، نمک و سير رنده شده) را با هم مخلوط کنيد. وقتي چغندر و سيب زميني سرد شدند، با سس مخلوط کنيد. اين سالاد را مي توانيد در قالب بريزيد و برگردانيد يا به صورت تک نفره سرو نماييد. روي سالاد چغندر قرمز خودتون رو با شويد خرد شده و مواد ديگر به دلخواه تزيين کنيد. نکات مي توانيد چغندر را آب پز کرده و سپس رنده کنيد. همچنين مي توانيد سيب زميني را آب پز کرده و سپس مکعبي خرد يا رنده درشت کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره