آموزش تهيه راويولى پنير و اسفناج
چي بپزم/ مواد لازم پنير موتزارلا: 200 گرم رنده شده پودر پنير پارمسان: 50 گرم اسفناج پخته: 200 گرم ساطوري جعفري: يک قاشق غذاخوري ساطوري تخممرغ: 2 عدد جوز هندي: يک قاشق چايخوري نمک و فلفل: به ميزان لازم طرز تهيه اسفناج را درون آبکش و با دست فشار دهيد تا آب آن کاملا گرفته شود. همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد. مانند دستورهاي قبلي راويولي را بسته و در آب نمک جوشان بپزيد، با برگ جعفري، ريحان و سسکچاپ سرو کنيد.