سوپ کدو تنبل کبابي خوشمزه
پارسي دي/ سوپ کدو تنبل کبابي يکي از آن دسته از سوپ هايي است که بسيار مقوي و سالم است. مواد لازم براي ۴ نفر پياز زرد ۱ عدد (خرد شده) روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري کدو تنبل ۶ فنجان (به شکل مکعب بريده شده) سير ۳ تا ۴ حبه (له شده) کره نرم شده ۲ قاشق غذاخوري برگ بو ۲ عدد شربت افرا ۲ قاشق غذاخوري فلفل سياه تازه آسياب شده مقداري آب مرغ کم سديم ۲ فنجان گردو آمريکايي بوداده ۶ عدد (اختياري) فلفل آنچو چيلي آسياب شده ۱ قاشق چايخوري نمک مقداري روش تهيه فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنيد. يک کاسه فلزي بزرگ برداريد و پياز، کدو تنبل و سير را در آن بريزيد. حالا روغن زيتون، کره و شربت افرا را در يک کاسه کوچک مخلوط کنيد. اين مخلوط را روي تکه هاي کدو تنبل بريزيد. کدو تنبل را روي يک تابه فر قرار دهيد. مطمئن شويد که تمامي مايعات به درستي به سيني منتقل مي شوند. هر برگ بو را به ۴ قسمت تقسيم کنيد و بين قطعات کدو تنبل قرار دهيد. آن را براي نيم ساعت کباب کنيد تا زماني که قطعات کدو تنبل نرم شوند. سپس آب مرغ سرد و کدو تنبل پخته شده را در يک مخلوط کن بريزيد و تا زماني که به غلظت مورد نظر برسد، مخلوط کنيد. اين سوپ را در يک قابلمه بريزيد و روي حرارت کم بجوشانيد. براي مزه، فلفل، فلفل چيلي و نمک را به آن اضافه کنيد. هنگامي که به اندازه مورد نظر غليظ شد، آن را با گردوي آمريکايي تزئين کنيد.