غذاي اصلي/ خوشمزه ترين عدس پلو را براي دورهمي ها بپزيد
نمناک/ چي لازم دارم: برنج 3 پيمانه عدس يک و نيم پيمانه گوشت چرخ کرده 300 گرم پياز داغ نگيني خرد شده 5 ق غ کشمش پلويي 1 پيمانه خرما 200 گرم دارچين 2 قاشق غ نمک ، روغن و زعفران آب کرده به ميزان لازم چطور بپزم: برنج ها و عدس ها را بشوريد و اجازه دهيد تا چند ساعت خيس بخورند. براي شروع کار بهتر است 2 قابلمه پر از آب کنيد تا بجوش بيايد. يکي براي برنج و ديگري براي پخت عدس . سپس 2 قاشق غذاخوري پياز داغ را با گوشت چرخ کرده مخلوط ميکنيم و بر روي حرارت قرار ميدهيم تا کاملا گوشت با پياز تفت داده شود و آب گوشت جمع شود و بعد با يک پيمانه آب در داخل گوشت اجازه ميدهيم تا گوشت با حرارت ملايم به مدت نيم ساعت بپزد.و بعد کمي دارچين و زعفران دم کرده را هم به گوشت اضافه ميکنيم. در مرحله بعد با 3 قاشق غذاخوري ديگر پياز داغ ها کشمش شسته شده را اضافه ميکنيم و با هم تفت ميدهيم . کشمش هم نبايد زياد تفت داده شود. در حين تفت دادن هم ميتوانيد کمي دارچين به آنها اضافه کنيد. خرما ها را هم از هسته در بياوريد و در 1 قاشق غذا خوري روغن تفت دهيد. در يک قابلمه آب جوش عدس ها را بريزيد تا نيم پز شوند و در يک قابلمه ديگر آب جوش برنج هاي شسته شده را بريزيد. آب عدس را بعد از نيم پز شدن جدا کنيد و به برنج در حال جوش اضافه کنيد و هم بزنيد و بعد از نيم پز شده برنج در داخل آبکش بريزيد تا آب آن جدا شود. در قابلمه اي که ميخواهيد برنج را دم کنيد ته ديگ مورد نظرتان را با کمي روغن بچينيد و و برنج و عدس مخلوط شده را با کف گير وارد قابلمه کنيد و حرارت را کمي زياد کنيد تا برنج بخار کند و بعد که برنج دم کشيد حرارت را کم کنيد و دم کني روي ن قرار دهيد تا 45 دقيقه که پلو بپزد. هنگامي که برنج آماده شد روي برنج را با گوشت چرخ کرده ، خرما و کشمش آماده شده تريين کنيد. و براي عزيزانتان صرف کنيد.