logo

دسر کيکي کدو حلوايي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ مواد لازم
کدوحلوايي خرد شده 400گرم شکر يک قاشق سوپخوري آب معمولي يک سوم ليوان مواد کيک .... تخم مرغ دوعدد پودرقند 115گرم يا يه ليوان سرخالي شکر قهوه اي 50گرم يا يک سوم ليوان آرد 100گرم يا يه ليوان سرخالي اردبرنج 50گرم يا يک سوم ليوان کره دماي محيط 100گرم پودردارچين نصف قاشق چايخوري بيکينگ پودرنصف قاشق چايخوري وانيل نصف قاشق چايخوري گردويا بادام پرک سه قاشق سوپخوري رنده جوز هندي کمي درصورت تمايل طرز تهيه کدو حلوايي وشکر واب را يه ربع روي حرارت بذارين تا پخته بشه وابش کشيده بشه ظرف مورد نظر را که ميتونه پيرکس يا قالب باشه را با کره چرب کنيد شکر سعي کنيد قهوه اي باشه را کف قالب پهن کنيد وکدورا روي شکر بريزيد ومرتب کنيدودرصورت تمايل کمي جور هندي روي کدو رنده کنيد آرد وارد برنج و پودردارچين وبيکينگ پودررا يکبار الک ومخلوط کنيد کيک ..... کره وپودرقند را بزنيد تا سبک بشه بعد تخم مرغ اول ووانيل را اضافه ويه دقيقه زده بعد تخم مرغ دوم را اضافه ودر حد مخلوط شدن بزنيدبعد مواد خشک را در دومرحله اضافه وبا ليسک مخلوط کتيد مواد را روي کدو ريخته وبا پالت سطحش را صاف کتيد وگردوي خرد شده را روي مايه کيک بريزيد ودر فر يا تستر از يه ربع قبل گرم شده طبقه وسط با دماي 175درجه بمدت تقريبي 50تا 60دقيقه چک کنيد اگر چيزي به خلال چوبي نچسبيد حرارت پايين را خاموش وچند دقيقه گريل کنيد تا روي دسر هم طلايي بشه ⭕اين دسر برنميگرده وتوي همون ظرف پخت سرو مي شه ⭕ميتونيد بجاي کدو از گلابي وانبه وسيب استفاده کنيد هم گرم وهم سرد سرد ميشود منبع صفحه آشپزي فريبا
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره