آموزش تهيه لوکوم ترکيه دسري با تم پاييزي
آخرين خبر/ شيريني امروز مال کشور ترکيه هست که البته شباهت بسيار زيادي به باسلوق يا همون راحت الحلقوم خودمون داره با اين تفاوت که معمولا با پوره ميوه و طعم دار تهيه اش ميکنن که امتحان کردنش خالي از لطف نيست مخصوصا براي شب يلدا که ميخواين خوراکي هاي خوشمزه با تم پاييزي داشته باشين خب بريم سراغ راحت الحلقوم ترکي "لوکوم ترکيه" هويج 1 کيلو گرم آب 1 ليتر نشاسته ذرت 5 قاشق غذاخوري شکر 1 پيمانه گردو خرد شده به ميزان دلخواه وانيل شکري 1 قاشق چايخوري اگر وانيل ايراني استفاده ميکنين نوک قاشق چايخوري وانيل براي عطرش استفاده ميشه شما ميتونين به دلخواه از هل ، گلاب يا بقيه ي اسانس ها استفاده کنين پودر نارگيل 1 پيمانه خب حالا هويج هارو بشورين خرد کنين و به همراه 1 ليتر آب بزارين بپزه هويج ها بايد کامل پخته و نرم بشن بعد از پخت آبکش کنين و بزارين کمي خنک شه و از داغي بيفته حالا به همراه 1 ليوان آب سرد هويج هارو بلندر يا با گوشتکوب برقي ميکس کنين تا کامل پوره شه شکر و نشاسته را اضافه کرده و مخلوط کنين مواد رو داخل تابه نچسب ريخته و روي حرارت ملايم بزارين مرتب بهمش بزنين تا به قوام لازم برسه قوامش بايد از فرني بيشتر و غليظ تر باشه وقتي به قوام رسيد تابه را از روي حرارت برداشته وانيل و يا اسانس دلخواه رو به همراه مغز گردو اضافه کنيد و بهم بزنين کف ظرف مورد نظر رو ميتونين پودر نارگيل بريزين يه مقداري چرب کنيد مواد باسلوق رو تا داغه به ظرف منتقل کرده و صاف و يکدست کنين بزارين تو محيط خنک شه و بعد از اينکه از داغي افتاد براي 3 تا 4 ساعت بزارينش تو يخچال تا خوب ببنده وقتي بست برش بدين و داخل پودر نارگيل بغلطانين و سرو کنين نوش جان😚 منبع صفحه آشپزي شانو