خورش کرفس جا افتاده با ريزه کاري هايش
بيتوته/ چي لازم دارم: گوشت خورشتي 400 گرم کرفس 1 بته کامل شامل برگ و ساقه نعنا نصف برگ هاي کرفس جعفري نصف برگ هاي کرفس پياز بزرگ 1 عدد روغن 8 الي 10 قاشق پودر سير 1 قاشق چايخوري زردچوبه نصف قاشق چايخوري فلفل سياه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم آبغوره (آبليمو) به مقدار لازم چطور بپزم: براي طرز تهيه خورشت کرفس، ابتدا قسمت ساقه کرفس را از برگ آن جدا کنيد و قسمت برگ آن را کاملا ريز کنيد و ساقه ها را اندازه بند انگشت خرد کنيد. سپس نوارهاي باريک روي ساقه را از آن جدا کنيد و بعد داخل روغن سرخ کنيد و بعد برگ هاي ريز شده ي کرفس را با نعنا و جعفري مخلوط کنيد و به آن اضافه کنيد و خوب سرخ کنيد. بعد پياز بزرگ نگيني را سرخ کنيد و سپس سير له شده را به آن اضافه کنيد و کمي زردچوبه به آن بيافزاييد و سپس گوشت خورشتي را اضافه کنيد و خوب تفت بدهيد. و کمي فلفل سياه و ادويه کاري اضافه کنيد بعد سبزي سرخ شده کرفس را اضافه کنيد و يک دقيقه با هم تفت بدهيد و بعد با کمي آب و چند عدد ليمو عماني داخل آن بريزيد و بگذاريد جا بيفتد. بعد از پخت گوشت کمي نمک اضافه کنيد. مي توانيد از آبغوره يا آبليمو براي ترش شدن آن استفاده کنيد. نکاتي براي تهيه خورش کرفس: حتما از کرفس هايي استفاده کنيد که ساقه هاي جوان و ترد دارند. اگر از گوشت گوساله استفاده مي کنيد ابتدا 1 ساعت گوشت را با پياز بپزيد و بعد سبزي ها را اضافه کنيد. مي توانيد سبزي خورشت کرفس را تفت ندهيد. سبزي خورش کرفس شامل ساقه و برگ کرفس و نعنا و جعفري مي باشد. بعضي ها در خورشت کرفس از رب گوجه فرنگي استفاده مي کنند. برخي افراد در خورش کرفس از لوبيا هم استفاده مي کنند. مي توانيد در خورشت کرفس از کرفس (برگ و ساقه) به تنهايي استفاده کنيد. اگر از پودر سير استفاده مي کنيد آن را با ادويه ها اضافه کنيد.