بيتوته/
چي لازم دارم:
بادام 50 گرم
پودر قند 50 گرم
عسل يک قاشق چايخوري
گلاب چند قطره
رنگ خوراکي سبز تيره و روشن به مقدار لازم
چطور بپزم:
بادام را داخل آب جوش بريزيد درب ظرف را بگذاريد بعد از 15 دقيقه پوست بادام ها را بگيريد.
سپس آسياب کنيد تا نرم و خميري شود. سپس پودر قند را اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد. به مواد يک قاشق عسل اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد.
اگر خمير بادام خوب چسبندگي نداشت به صورت قطره اي گلاب اضافه کنيد تا خمير منسجم و يکدست شود.
مقداري رنگ خوراکي سبز به خمير بادام اضافه و مخلوط کنيد به اندازه گردو از خمير برداريد و گرد کنيد و با قلمو چند خط زيگزاک به رنگ سبز تيره دور آن بکشيد.
بازار