برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي ملل/ چيکن پارمسان ايتاليايي؛ غذايي رژيمي و سرشار از پروتئين

منبع
بروزرسانی
غذاي ملل/ چيکن پارمسان ايتاليايي؛ غذايي رژيمي و سرشار از پروتئين
دکتر کرماني/ آشپزي رژيمي؛ دستور پخت چيکن پارمسان غذاي ايتاليايي و پرکالري است. اينکه از کلمه پرکالري استفاده کرديم دليل نمي شود که دستور پخت غذايي ناسالم را در اختيارتان قرار داده ايم. چيکن پارمسان در واقع يک غذاي بسيار سالم است و پروتئين و کلسيم زيادي دارد. اما از آنجا که يک وعده اين غذا 866 کالري دارد بايد مواظب مقدار مصرفت تان باشيد به هر حال حتي غذاهاي سالم نيز کالري دارند و مصرف بالاي آنها سبب افزايش وزنتان مي شود. اين غذا براي کساني که مي خواهند وزن اضافه کنند بسيار مناسب است چون مواد مغذي مفيدي را به بدن مي رساند و دوم اينکه در حجمي کم مقدار زيادي کالري دريافت مي کنند. افرادي هم که اضافه وزن دارند از اين دستور پخت استفاده کنند چون حجم بالاي پروتئين اين غذا براي طولاني مدت سير نگه تان مي دارد. چي لازم دارم: آرد: سه چهارم فنجان نمک و فلفل: به مقدار لازم تخم مرغ: 2 عدد پودر سوخاري ايتاليايي ( يا عادي) : يک و سه چهارم فنجان گوشت مرغ (کوبيده و نازک شده باشد به شکل کتلت) : يک کيلو روغن گياهي: يک دوم فنجان سس اسپاگتي: 735 گرم پنير موزارلا کم چرب: 225 گرم پنير پارمسان خرد شده: سه چهارم فنجان چطور بپزم: چيکن پارمسان ايتاليايي فر را تا دماي 375 درجه فارنهايت گرم کنيد. در يک ظرف کم عمق، آرد را با يک دوم قاشق چاي خوري نمک و يک چهارم قاشق چاي خوري فلفل ترکيب کنيد. در يک کاسه دو عدد تخم مرغ و دو قاشق غذا خوري آب را با هم ترکيب کنيد. پودر سووراخي را در يک ظرف کم عمق ديگر قرار دهيد. مرغ را در آرد بخوابانيد، سپس آرد اضافي را با تکان دادن از آن بريزيد. حالا مرغ را درون ترکيب تخم مرغ قرو کنيد، اجازه دهيد مايع اضافي از آن بچکد. سپس آن را روي پودر سوخاري بخوابانيد، آرام روي پودر ها فشارش دهيد. در پايان مرغ ها را روي سيني پختي که با ورق هاي روغني پوشانده ايد قرار دهيد. در يک ماهي تابه بزرگ دو قاشق غذا خوري روغن را روي حرارت متوسط رو به بالا گرم کنيد. يک چهارم از کتلت هاي مرغ را اضافه کنيد و تا زماني که طلايي شوند بپزيد. يک تا دو دقيقه اجازه دهيد هر سمتشان بپزد. سپس درون يک سيني پخت که با دستمال کاغذي پوشيده شده قرارشان دهيد. سه مرتبه ديگر پختن به همين شکل را با روغن و مرغ ادامه دهيد. نيمي از سس اسپاگتي را داخل يک ماهي تابه گود بريزيد. يک لايه از کتلت ها را روي سس قرار دهيد. سپس با نيمي از موزارلا و نيمي از پارمسان رويشان را بپوشانيد. سپس با ديگر کتلت ها و سس دوباره لايه گذاري کنيد. موزارلا و پارمسان باقي مانده رو روي آنها بريزيد. سپس به مدت 20 دقيقه اجازه دهيد غذا بپزد تا آماده سرو شود. اطلاعات تغذيه اي مواد گفته شده در اين دستور پخت براي 6 وعده است. هر وعده شامل يک قسمت از 6 قسمت مساوي اين غذا است که اطلاعات تغذيه اي آن در زير آورده شده است:
کالري: 866 چربي: 45 گرم چربي اشباع: 14 گرم پروتئين: 66 گرم کربوهيدرات: 48 گرم فيبر: 5 گرم کلسترول: 204 ميلي گرم سديم: 351 ميلي گرم
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد