غذاي اصلي/ رولت گوشت چرخ کرده براي مهماني ها
بيتوته/ همان طور که مي دانيد رولت گوشت را به روش هاي متفاوت طبخ مي دهند داخل رولت گوشت مي توانيد هر نوع سبزيجات يا موادي مانند هويج، تخم مرغ، پنير و سبزيجاتي که دوست داريد قرار بدهيد در اين مطلب با دو روش آن آشنا شويد. چي لازم دارم: گوشت چرخ کرده 350 گرم تخم مرغ 1 عدد شير 1/2 پيمانه آرد نخودچي (نان خشک کوبيده) 1/2 پيمانه پياز رنده و نرم شده 2 قاشق غذاخوري مواد وسط رولت گوشت: سبزيهاي معطر ( جعفري- گشيز- سبيت - نعنا- مزره ) جمعا 100 گرم هويج آبپز 2 عدد مغز گردو خرد شده 3 قاشق غذاخوري زرشک 2 قاشق غذاخوري نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم مواد لازم براي سس : پياز 1 عدد هويج 1 عدد رب گوجه 1 قاشق غذاخوري زعفران آبکرده به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم چطور بپزم: براي طرز تهيه گوشت چرخ کرده شکم پر، ابتدا شير، تخم مرغ، پياز رنده شده، آرد نان يا آردنخودچي و نمک و فلفل و ردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا همه ي مواد يکدست شود. سپس روي کاغذ روغني يا سلفون را مقدار خيلي کم آرد بپاشيد و گوشت آماده را روي آن ها پهن کنيد. سعي کنيد قطر گوشت تان 1 سانت باشد، گوشت را به شکل مستطيل صاف کنيد بعد سبزي هاي خرد شده را روي آن پهن کنيد دقت کنيد 1 سانت بعد از لبه ي کار سبزي پهن کنيد. (بجاي سبزي از پوره سيب زميني يا اسفناج و تخم مرغ آبپز به صورت درسته هم مي شود استفاده کرد) سپس روي آن مغز گردوي خرد شده و زرشک را بپاشيد و هويج را به صورت کامل روي آن قرار دهيد و به آرامي از لبه شروع به رول کردن کنيد. در آخر سلفون يا کاغذ روغني را به اطراف آن بپيچيد و حدود 2 ساعت داخل يخچال قرار بدهيد. در اين زمان پياز نگيني را داخل کمي روغن تفت بدهيد و سپس رب گوجه و هويج حلقه شده و نمک و فلفل و زعفران و 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد اجازه بدهيد به جوش بيايد حدودا 2 ليوان سس لازم داريم. رولت گوشت را به آرامي از سلفون جدا کنيد و داخل سس قرار بدهيد. تا به کم کم بپزد بعد نيم ساعت رولت را به آرامي برگردانيد تا همه ي اطراف آن به خوبي بپزد و آماده شود. رولت را به آرامي در ظرف مورد نظرتان بکشيد و از سس (مي توانيد فقط آب سس را بريزيد) اطراف آن بريزيد. براي زيباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتداي آن بزنيد. و با سبزيجات تزيين کنيد.