صبحانه/ کيک ارده، بسيار مقوي با مواد مغذي
غذالند/ کيک ارده، کيکي بسيار مقوي با مواد مغذي و سالم است که طعم و مزه اي شبيه به حلوا ارده دارد. البته کيک ارده بيشتر در کشورهاي عربي و ترکيه معروف و رايج است که در هر فرهنگي و طبق هر سليقه و عادت غذايي نيز يک دستور تهيه خاص براي اين کيک وجود دارد. کيک ارده، کيک محبوب در فصل تابستان است که در اکثر مهماني ها و جشن هاي تولد مي توانيد تهيه کنيد و از طعم آن لذت خواهيد برد. ارده از خاص ترين سس هاي خوشمزه اي است که در آشپزي غذاهاي مديترانه و منطقه خاورميانه رايج و مرسوم است. البته در کشورهاي عربي نيز در برخي از غذاها چون حمص از ارده استفاده مي شود. درواقع شايد به همين دليلِ لذيذتر کردن طعم و عطر غذاها، ارده در طبخ اکثر خوراک ها معروف شده است. در ايران نيز در غذاهاي خاصي به خصوص در صبحانه از ارده استفاده مي شود. بنابراين همان طور که مي دانيد جدا از طعم خوشمزه آن، فوايد و خاصيت بسياري براي بدن دارد. کيک ارده يک ميان وعده عالي و خوشمزه، با کلي فوايد و خاصيت است که البته به همراه چاي و يا حتي يک نوشيدني خنک روز شما را فوق العاده خواهد کرد. درواقع تمام مواد اوليه براي طبخ کيک ارده، خواص مفيد خود را دارند که باعث مي شود شما در کنار خوردن شيريني لذيذ مورد علاقه خود از فوايد آن نيز بهره مند شويد. کوچکترين و محدودترين مواد کيک ارده که کنجد مي باشد، به عنوان دارو و سلامتي بخش بدن معروف و مشهور مي باشد. ارده نيز که در تهيه انواع شيريني ها، حلوا، کيک و نان استفاده مي شود نيز به دليل دارا بودن انواع ويتامين ها، آهن، کلسيم و منيزيم نيز خواص خاص و مفيد خود را دارد. مواد لازم آرد : 1 پيمانه ارده : 3 پيمانه تخم مرغ : 3 عدد شکر : 800 گرم روغن مايع : 3 پيمانه ماست : 800 گرم بيکينگ پودر : نصف قاشق سوپ خوري وانيل : 1 قاشق چاي خوري کنجد : به ميزان لازم نمک : 1 قاشق چاي خوري مراحل پخت مرحله 1 ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا کنيد و سفيده آن را در يک ظرف جدا بريزيد. مرحله 2 سفيده را با دور تند همزن مخلوط کنيد تا کف کند. سپس داخل يخچال بگذاريد. مرحله 3 در ظرف ديگري زرده تخم مرغ را بريزيد و سپس وانيل را به آن اضافه کنيد و با همزن آن ها را مخلوط کنيد تا کرم رنگ شود. مرحله 4 سپس روغن مايع، شکر و ارده را به ظرف زرده تخم مرغ اضافه کنيد و دوباره مواد را کاملا مخلوط کنيد تا کشدار شود. مرحله 5 در اين مرحله ماست را به مواد ظرف اضافه و مجدد مخلوط کنيد . مرحله 6 سپس آرد، بيکينگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط کنيد. مرحله 7 حالا مايع سفيده تخم مرغ را به اين مايع ظرف نيز اضافه کنيد و به شکل دوراني با قاشق مواد را کاملا مخلوط کنيد. مرحله 8 قالب کيک را اول با کمي روغن چرب کنيد و سپس مقداري کنجد بزنيد و مواد کيک را درون قالب بريزيد. مرحله 9 قالب را به مدت 40 دقيقه و در حرارت 180 درجه سانتي گراد در فر قرار دهيد. مرحله 10 کيک شما آماده است.