تارت انار، دلبرانه ترين عصرانه
ايران کوک/ چي لازم دارم: براي خمير تارت (کراست): خرما 1 پيمانه گردو 1 پيمانه نمک کمي براي مواد مياني (فيلينگ): پودر کاکائو 1 و 1/2 پيمانه عسل 1 پيمانه و 2 قاشق غذاخوري روغن نارگيل 3/4 پيمانه وانيل 1 قاشق چايخوري نمک کمي دانه انار 1/3 پيمانه + کمي براي تزيين چه جوري درست ميشه: شايد خيلي هم اشتباه نباشه اگه بگيم يکي از قشنگي هاي زندگي تهيه کردن انواع تارت و سرو کردن اون براي عزيزانمونه. يکي از دوست داشتني ترين انواع تارت هم ميشه گفت تارت انار و شکلات هست. مخصوصا وقتي فصل انار ميرسه چه کاري بهتر از تهيه کردن يه تارت آسون، خوش طعم و جذاب به کمک انار! در ادامه قراره در مورد همين مساله با هم گفتگو کنيم. بر خلاف تارت بلوبري و درست مثل تارت خرمالو؛ اين تارت انار بدون فر تهيه ميشه. يعني خيلي راحت و سريع خمير تارت (کراست) و مواد مياني (فيلينگ) رو آماده مي کنين. مواد مياني رو روي خمير ميريزين و ميذارين داخل يخچال. هيچ دردسري هم نداره. تارت انار شکلاتي يه طعم خاصي هم داره. چون ميدونين… ترکيب هيجان انگيزي از شيرينيِ شکلات و ترشي اناره. يه انتخاب عاليه براي مهموني ها، شب يلدا و دورهمي هاي عصرونه که خيلي فرصت آشپزي کردن و روشن کردن فر و قوام اومدن خمير رو ندارين. خلاصه که هر چي ازش بگم کم گفتم. فقط ميتونم يه کار کنم: از شما دعوت مي کنم که در تهيه تارت انار شکلات خوشمزه همراه من باشين. 1- هسته هاي خرما را جدا کنيد. خرماها را به همراه مغز گردو و کمي نمک در غذاساز يا ميکسر بريزيد. به طور کامل آن ها را مخلوط کنيد. به طوري که وقتي آن ها را با دست فشار مي دهيد، کاملا بهم بچسبند. 2- يک قالب مخصوص تارت، ترجيحا مستطيلي شکل برداريد. ابعاد قالب ميتواند حدودا 35 در 11 سانتي متر باشد. 3- مخلوط خرما و گردو را که آماده کرده ايد، در قالب بريزيد. به خوبي فشار دهيد تا تمام کف و لبه هاي قالب را به طور يک دست بپوشاند. حالا قالب را در فريزر بگذاريد تا در اين مدت مواد روي تارت را آماده کنيد. 1- يک کاسه بزرگ برداريد. پودر کاکائو، عسل، روغن نارگيل، وانيل و نمک را با هم به کمک همزن برقي يا ميکسر ترکيب کنيد. خوب بهم بزنيد تا حدي که کاملا نرم و يک دست شود. حالا يک سوم پيمانه دانه انار را اضافه کرده و بهم بزنيد تا مابين مواد مياني قرار بگيرد. 2- حالا قالب خمير تارت را از فريزر خارج کنيد. مواد مياني تارت انار را روي آن بريزيد. به کمک يک کفگير يا ليسک سطح آن را کاملا صاف کنيد. در صورت تمايل براي تزيين روي آن دانه انار بپاشيد. تارت را در يخچال بگذاريد تا به مدت حداقل سي دقيقه کاملا سرد شود. 3- وقتي بافت تارت کاملا منسجم و محکم شد، آن را از يخچال خارج کنيد. با احتياط آن را از قالب بيرون بياوريد و برش بزنيد. تارت براي سرو آماده است. در صورتي که ميخواهيد بعدا آن را سرو کنيد، دوباره در يخچال قرار دهيد تا بافت آن منسجم بماند. براي سرو اين تارت اناري خوشمزه بايد اجازه دهيد به مدت 5 الي 10 دقيقه در دماي اتاق باشد تا کمي نرم شود و بعد نوش جان کنيد. نکات کليدي تهيه تارت انار در تهيه اين تارت به جاي عسل ميتوانيد از شربت افرا، نکتار نارگيل يا هر شيرين کننده مايع ديگر هم استفاده کنيد. در صورتي که به گردو دسترسي نداريد به کمک بادام يا هر مغز دلخواه ديگر کراست تارت را تهيه کنيد. روغن نارگيل هنگام اضافه کردن به تارت بايد ذوب شده باشد. همين روغن باعث منسجم شدن تارت مي شود.