آخرین خبر/ مواد لازم:
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ
گوشت چرخکرده: ۴۵۰ گرم
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
پودرسیر: ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
پوره گوجه غلیظ: ۴۰۰ گرم
اسفناج تازه: ۶ فنجان
سیب زمینی: ۵ عدد
پنیر موزارلا: ۱۳ ورق
جعفری تازه ریز شده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

روی شعله متوسط، تابه بزرگ را قرار دهید و روغن زیتون بریزید بعد گرم شدن پیاز ریز کرده رو اضافه کنید تا طلایی بشه، گوشت چرخکرده و ریخته تفت بدید تا آبش کشیده بشه و رنگش عوض بشه، فلفل، نمک، پودرسیر، پاپریکا و پوره گوجه را اضافه کنید و هم بزنید بعد از خشک شدن آب مواد، اسفناج و اضافه کنید و حدود سه دقیقه تفت بدید و تابه را از روی شعله بردارید.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به ضخامت سه میلیمتر ورقه ای برش بدید.
داخل قالب به ابعاد ۲۳ در ۱۳ سانتیمتر، ابتدا کف و اطراف آن را سیب زمینی و ورقه های پنیر موزارلا قرار دهید، داخل قالب و بصورت طبقه ای با مخلوط گوشت، ورقه های پنیر و سیب زمینی پر کنید و تا اتمام مواد این کار و تکرار کنید.
قالب و داخل فر قرار دهید و غذا را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، ۹۰ دقیقه بپزید.
همراه با جعفری تازه سرو و نوش جان کنید


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید