ديپ ذرت و هالوپينو براي عاشقان غذاي تند
بيتوته/ چي لازم دارم: ژامبون گوشت دودي 4 ورق کنسرو ذرت 3 قوطي فلفل هالوپينو خرد شده 2 عدد خامه نصف پيمانه پنير پارمسان 1/4 پيمانه نمک و فلفل به ميزان لازم پنير خامه اي 200 گرم پيازخرد شده 2 قاشق غذاخوري چطور بپزم: تابه را روي حرارت ملايم گرم کنيد. ژامبون را اضافه گنيد و 6 تا 8 دقيقه تفت دهيد تا طلايي شوند. آن ها را روي دستمال حوله اي بگذاريد تا روغن اضافه شان گرفته شود. ذرت، هالوپينو، خامه و پنير پارمسان را درون ظرف بريزيد، نمک و فلفل اضافه کنيد تا مزه دار شود، خوب هم بزنيد. روي آن پنير خامه اي بريزيد و مجدد هم بزنيد. در قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم گذاشته و هم بزنيد تا پنير آب شود در قابلمه را بگذاريد و 10 دقيقه بپزيد و سپس نوش جان کنيد. اين ديپ را بايد گرم با ژامبون و پياز سرو کنيد.