آخرين خبر/
چي لازم دارم:
بيسکوييت دايجستيو: يک چهارم پيمانه
شکر سفيد: 1 قاشق غذاخوري
مارگارين آب شده: 1 قاشق غذاخوري
مواد رويۀ کيک:
پنيرخامهاي: 1 بسته (بيرون از يخچال بگذاريد تا نرم شود)
شکر سفيد: يک چهارم پيمانه
آبليمو: يک و يک دوم قاشق چايخوري
پوست ليمو: يک دوم قاشق چايخوري
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ: 1 عدد
چه جوري درست ميشه:
فر را روي 165 درجۀ سانتي گراد قرار دهيد.
يک قالب 6 تايي مافين را چرب کنيد.
بيسکوييتها، مارگارين و شکر را در يک کاسۀ متوسط مخلوط کنيد و به مقدار مساوي در کف قالبهاي مافين بريزيد و با ته قاشق فشار دهيد.
به مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد، سپس از فر بيرون آوريد تا خنک شوند ولي فر را خاموش نکنيد.
پنيرخامهاي، شکر، آبليمو، پوست ليمو و وانيل را با هم مخلوط کنيد و در نهايت تخم مرغ ها را اضافه کنيد.
حالا مخلوط را روي بيسکوييت ها ريخته تا جايي که سه چهارم هر قالب پر شود.
مواد را به مدت 25 دقيقه در فر بپزيد و بگذاريد کاملا در فر خنک شوند سپس آنها را بيرون آورده و در يخچال بگذاريد.
بازار