شيريني ها/ کيک ميوه را چگونه درست کنيم که طعمش تغيير نکند؟
کافه ايروني/ کيک ميوه يکي از خوشمزه ترين نوع کيک است که خيلي از افراد اين کيک را دوست دارند وخيلي ديگر از افراد بخاطر اينکه ميوه در ان پخته است دوست ندارند و ما به شما يک روش بسيار خوب ارائه ميدهيم. کيک ميوه را ميتوانيد به شيوه خود پخت کنيد ، کيک ميوه بايد طعم ميوه خود را از دست ندهد کيک ميوه خوشمزه به همراه طرز تهيه آن مواد لازم براي کيک ميوه شکلاتي: ميوه هاي شکري خشک و خردکرده 100 گرم انجير خشک و خردکرده 100 گرم خرده کيک کرهاي 80 گرم خلال بادام 250 گرم شکلات سياه خردکرده 250 گرم شکلات سياه ذوب کرده 60 گرم سفيده هاي تخم مرغ 5 عدد شکر 185 گرم طرز تهيه کيک ميوه شکلاتي: ميوه ها، انجير، خرده کيک، بادام، شکلات خردکرده و شکلات ذوب کرده را در کاسه مناسبي بريزيد و با هم مخلوط کنيد. در کاسه ديگري، سفيده هاي تخم مرغ را با سرعت تند همزن برقي بزنيد تا کاملاً فرم بگيرد بعد بتدريج شکر را بيفزائيد تا شکر در سفيده هاي تخم مرغ حل شود. سپس آن را به مخلوط قبلي اضافه کنيد. حالا مايه را درون قالبي به قطر 24 سانتيمتر بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 150 درجه سانتيگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهيد تا کيک کاملاً بپزد و طلائي رنگ شود. اکنون کيک را از فر خارج کنيد و پس از گذشت 10 دقيقه، آن را از قالب درآوريد و روي پنجره سيمي قرار دهيد تا کاملاً خنک شود. اينک کيک را روي ظرف مناسبي بگذاريد و در صورت تمايل، آن را با خامه فرم گرفته تزئين کنيد. ميتوانيد در کيک ميوه از انوع ميوه مانند توت فرنگي استفاده کنيد