نماد آخرین خبر

شام/ مرغ با ليمو و زيتون مي‌چسبه!

منبع
بروزرسانی
شام/ مرغ با ليمو و زيتون مي‌چسبه!
مجله پزشکين/ آيا از پختن غذاي تکراري خسته شده ايد؟ آيا نميدانيد چه غذايي را درست کنيد؟ ما اين غذاي ملس و خوشمزه را به شما پيشنهاد ميدهيم.بدون شک وقتي اين غذا را ميل کنيد دوست خواهيد داشت پس با ماهمراه باشيد. مواد لازم(۴ نفر): مرغ بي‌پوست و استخوان: ۶۰۰ گرم روغن زيتون: يک قاشق غذاخوري ارزو (ماکاروني برنج شکل) :دوسوم فنجان زيتون هسته گرفته: يک دوم فنجان آب مرغ: ۴۵۰ گرم ليمو خرد شده: يک عدد آبليمو: يک قاشق غذاخوري ادويه يوناني: يک قاشق مرباخوري نمک: يک چهارم قاشق مرباخوري فلفل سياه: يک چهارم قاشق مرباخوري عصاره آب مرغ داغ: کمي برگ ارگانو تازه: مقداري روش تهيه: 
مرغ‌ها را در روغن داغ ۵ دقيقه تفت دهيد. ارزو ، زيتون، آب مرغ، ليمو، آبليمو، ادويه، نمک و فلفل را اضافه کنيد و مخلوط را در ظرف نسوز ديواره‌داري بريزيد. درب ظرف را ببنديد و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهايت ۳۵ دقيقه در فر بگذاريد.مي‌توانيد کمي آب مرغ داغ و ارگانو تازه روي خوراک بريزيد و سرو کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره