مجله پزشکین/ معمولا ما کوفته قلقلی را با گوشت میل میکنیم اما امروز قصد داریم هویج را به همان کوفته گوشت اضافه کنیم. این کوفته بسیار مقوی و خوشمزه میباشد امیدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشید
مواد لازم برای ۴ نفر:
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیازکوچک خرد شده: یک عدد
سیر خرد شده: یک عدد
هویج خردشده: یک عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
شیر: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید و پیاز، سیر و هویج را در آن سرخ کنید به حدی که پیازها طلایی شوند.
۲. مواد را به یک کاسه بزرگ‌تر منتقل کنید.
۳. گوشت چرخ کرده، شیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
۴. از دست‌تان کمک‌بگیرید و مایه را به شکل گلوله دربیاورید.
۵. دوباره روغن گرم کنید و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید به‌طوری که همه جای آن بپزد. حدود ۱۰ دقیقه برای این کار کافی است.
۶. می‌توانید این کوفته را همراه پوره سیب‌زمینی و هویج پخته سرو کنید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید