غذاي اصلي/ کوفته قلقلي هويج تا حالا درست کردهايد؟
مجله پزشکين/ معمولا ما کوفته قلقلي را با گوشت ميل ميکنيم اما امروز قصد داريم هويج را به همان کوفته گوشت اضافه کنيم. اين کوفته بسيار مقوي و خوشمزه ميباشد اميدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشيد مواد لازم براي ۴ نفر: روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري پيازکوچک خرد شده: يک عدد سير خرد شده: يک عدد هويج خردشده: يک عدد متوسط گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم شير: ۳ قاشق غذاخوري نمک و فلفل: به ميزان لازم روش تهيه: ۱. روغن را در يک تابه متوسط داغ کنيد و پياز، سير و هويج را در آن سرخ کنيد به حدي که پيازها طلايي شوند. ۲. مواد را به يک کاسه بزرگتر منتقل کنيد. ۳. گوشت چرخ کرده، شير، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنيد. ۴. از دستتان کمکبگيريد و مايه را به شکل گلوله دربياوريد. ۵. دوباره روغن گرم کنيد و کوفتهها را در آن سرخ کنيد بهطوري که همه جاي آن بپزد. حدود ۱۰ دقيقه براي اين کار کافي است. ۶. ميتوانيد اين کوفته را همراه پوره سيبزميني و هويج پخته سرو کنيد.