کلوچه پرتقال عصرانه اي با عطر منحصر بفرد
سرآشپز پاپيون/ يه کلوچه با يه عطر و طعم منحصربفرد که مزش ساعت ها زير زبون حس ميشه کسايي که طرفدار کيک پرتقالي هستن قطعا از اين کلوچه هم لذت ميبرن مواد لازم تخم مرغ يک عدد شکر۳/۴ پيمانه کره۱۷۰ گرم آرددو ونيم الي سه پيمانه رنده پوست پرتقال يک قاشق غذا خوري آب پرتقال نصف استکان وانيل ۱/۴ قاشق چاي خوري بيکينگ پودريک قاشق مربا خوري ماست دو قاشق غذا خوري زمان تهيه ۲۰دقيقه زمان پخت ۱۲دقيقه ۱ تخم مرغ+ وانيل+ شکر+ کره رو با هم زن برقي مخلوط ميکنيم سپس ماست رو اضافه ميکنيم ودر آخر آب پرتقال رو اضافه ميکنيم وهم ميزنيم (از اين به بعد نيازي به هم زن برقي نيست) ۲ حالا پوست پرتقال رنده شده رو اضافه ميکنيم و با قاشق هم ميزنيم ودر آخر آرد و پيکينگ پودر که از قبل سه بار الک شده به مواد اضافه ميکنيم آرد بايد کم کم اضافه بشه تا مايع به خمير نرمي که کمي به دست ميچسبه برسه براي من همون سه پيمانه استفاده شد شايد براي شما کمتر باشه. ۳ حالا خمير رو به مدت نيم ساعت در فريزر بذاريد تا حالت چسبندگيش از بين بره بعد از نيم ساعت استراحت در فريزر به اندازه يه گردو از خمير برداريد و در شکر غلط بديد ودر سيني فر که کاغذ روغني گذاشتيد بچينيد وبه مدت ۱۲دقيقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه بپزيد ساير نکات کلوچه پرتقالي 1)بيش از اندازه به خمير آرد نزنيد خمير خودش حالت چسبندگي داره که در يخچال استراحت کنه برطرف ميشه 2)براي اينکه کلوچه ها خوشرنگتر بشن به جاي يک تخم مرغ از دوتا سفيده استفاده کرد 3) زمان پخت کلوچه به فرتوت بستگي داره هر وقت زيرش کمي طلايي شد کافي هستش