آخرین خبر/ مواد لازم:
برنج نیم دانه: ۵۰۰ گرم
مغزگردو: ۲۵۰ گرم
شکر: ۱.۵ لیوان
شیره انگور: ۱ لیوان
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
طرز تهیه:
برنج و از قبل به مدت حداقل سه ساعت داخل آب خیس می کنیم و آبکش می کنیم.
مقداری را از مغز گردوها را برداشته و درشت تر ریز می کنیم و بقیه مغز گردو ها را چرخ می کنیم.
داخل تابه ابتدا برنج و با روغن تفت می دهیم و مغزگردو های چرخکرده رو اضافه و مخلوط می کنیم و مقداری آب اضافه می کنیم، پس از جوش آمدن آب، شیره انگور و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم، آنقدر آب اضافه می کنیم که تو این مرحله برنج کامل پخته و زیر انگشت له بشه، بعد از کشیده شدن آب، مغزگردو های درشت ریز شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم و این هم زدن را آنقدر ادامه می دهیم تا حلوا وسط ظرف جمع بشه و به روغن بیفته.
بعد درست شدن حلوا همانطور که گرم هست داخل سینی چرب شده پهن می کنیم و برش می زنیم یا می توان بصورت توپ های کوچک شکل داد.
نوش جان 😄😍
نکات:
به جای شیره انگور می توانید از شکر استفاده کنید.
در صورت نداشتن برنج نیم دانه، می توانید برنج درسته را آسیاب کنید.
هر چه مقدار گردوی این حلوا بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.
برای به روغن افتادن حلوا باید شعله را کم کنید و حدود دو تا سه ساعت حلوا را هم بزنید.
در انتهای درست شدن حلوا، با توجه به ذائقه می توانید گلاب یا هل اضافه کنید


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید