نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

شير بادام خانگي؛ نوشيدني مغذي گياهي

منبع
ايرنا
بروزرسانی
شير بادام خانگي؛ نوشيدني مغذي گياهي
ايرنا/ اگر علاقه‌اي به لبنيات حيواني نداشته باشيد، شير مغز‌ها بهترين انتخاب براي شماست. شير بادام معروف‌ترين اين شيرهاست که هرچند درست کردن آن کمي زمان‌بر است، اما به مزه هيجان‌انگيزش مي‌ارزد. ۱. يک فنجان يا حدود ۲۰۰ گرم مغز بادام را براي يک شب يا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در يک ظرف آب خيس کنيد. ۲. پس از خيس خوردن، پوسته‌هاي قهوه‌اي رنگ روي مغز بادام‌ها را به راحتي جدا کنيد. ۳. مغز بادام‌ها را در مخلوط‌کن بريزيد و ۴ فنجان آب به آن‌ها اضافه کنيد. چند دقيقه صبر کنيد، سپس ترکيب آب و مغز بادام‌ها را مخلوط کنيد. ۴. با استفاده از يک پارچه تنظيف، مخلوط به دست آمده را صاف کنيد و شير را از مخلوط جدا کنيد. خمير بادام باقي مانده را در ظرفي بريزيد تا خشک شود، سپس آن را آسياب و از آن به‌عنوان آرد بادام استفاده کنيد. ۵. اکنون شير بادام شما آماده است. براي نگهداري آن، بهتر است از يک ظرف شيشه‌اي تميز دردار استفاده کنيد. شما مي‌توانيد شير بادام خود را به مدت ۳ تا ۴ روز در يخچال نگهداري کنيد. ۶. به‌خاطر داشته باشيد که شير مغز‌ها از دو ترکيب جداگانه تهيه مي‌شوند و ته‌نشين شدن موادشان کاملا طبيعي است؛ بنابراين بهتر است پيش از هر بار مصرف، ظرف اصلي آن‌ها را خوب تکان بدهيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره