با نان، لوبيا و پنير غذايي فوري درست کنيد
آشپزي ها/ چي لازم دارم: آرد لوبياي سياه پنير خرد شده ۱/۲ فنجان پياز خرد شده ۱/۲ قاشق چايخوري زيره ۱ قاشق غذاخوري روغن کانولا خامه ترش و سالسا براي سرو کردن چطور بپزم: ۱- در يک قابلمه ، لوبيا ، پنير ، پياز و زيره را با هم مخلوط کنيد. ۲- مخلوط لوبيا و پنير را به طور مساوي در بين پنج عدد از نان ترد قرار دهيد ۳– روغن کانولا را در يک ماهي تابه بزرگ بريزيد و روي حرارت متوسط گرم کنيد ، سرکه ها را اضافه کنيد و به مدت ۲ تا ۳ دقيقه نان ترد را که اماده کرده ايد به صورت دو طرف بپزيد ، تا پنير ذوب شود و نان ترد ها قهوه اي طلايي شوند. ۴- نان ترد ها را برش داده و در صورت دلخواه با سالسا و خامه ترش سرو کنيد. نکته: نان ترد را با آرد مي توانيد خمير درست کرده و يک لايه نازک از خمير را روي ماهي تابه يا فر قرار دهيد و در خانه خودتان درست کنيد.