سرآشپز پاپيون/
مواد لازم
فلفل دلمه اي زرد۱/۲ فنجان
خمير پيتزا۱ بسته
کالباس خشک گوشت گاو۱۰۰ گرم
پنير پروسس فيلا فيلا۶ برش
روغن زيتون۲ قاشق غذا خوري
ادويه ايتاليايي۱ قاشق چاي خوري
طرز تهيه
زمان تهيه ۱۰دقيقه
زمان پخت ۲۵دقيقه
۱
خميرپيتزا را به با وردنه پهن مي کنيم( مستطيلي به ابعاد ۴۵* ۳۰ )
۲
برشهاي پنير ،کالباس گوشت را روي خمير مي چينيم
۳
فلفل دلمه اي ها را خرد کرده و روي آنها مي ريزيم
۴
خمير را رول مي کنيم ، روي خمير را روغن زيتون مي ماليم و ادويه ايتاليايي مي پاشيم
۵
به مدت ۲۵ دقيقه در فر قرار مي دهيم تا زماني که طلايي رنگ شود ، سپس آن را به اندازه دلخواه برش مي دهيم
بازار