سرآشپز پاپیون/ مواد لازم
فلفل دلمه ای زرد۱/۲ فنجان
خمیر پیتزا۱ بسته
کالباس خشک گوشت گاو۱۰۰ گرم
پنیر پروسس فیلا فیلا۶ برش
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
ادویه ایتالیایی۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۲۵دقیقه

۱
خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد ۴۵* ۳۰ )
۲
برشهای پنیر ،کالباس گوشت را روی خمیر می چینیم
۳
فلفل دلمه ای ها را خرد کرده و روی آنها می ریزیم
۴
خمیر را رول می کنیم ، روی خمیر را روغن زیتون می مالیم و ادویه ایتالیایی می پاشیم
۵
به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود ، سپس آن را به اندازه دلخواه برش می دهیم


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید