ستاره/ ساندويچ سوسيس يکي از پرطرفدارترين ساندويچهاست. ساندويچ سوسيس در شهرها و فرهنگهاي مختلف به روشهاي متفاوتي تهيه ميشود، اما مواد اصلي تشکيل دهنده همهي آنها تقريبا شبيه به هم است. ساندويچ سوسيس هندي بسيار شبيه به سوسيس بندري تهيه ميشود. در ادامه طرز تهيه اين غذاي فوري و خوشمزه را به شما آموزش خواهيم داد.
طرز تهيه ساندويچ سوسيس هندي
مواد لازم (براي ۲ نفر)
سوسيس ۳۰۰ گرم
سيب زميني ۲ عدد
پياز ۲ عدد
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
نان باگت، خيارشور، کاهو و گوجه به مقدار لازم براي سرو
زمان لازم براي آماده شدن غذا ۱۵ دقيقه
نکته:
برخي معتقدند سوسيس هندي اصل را بايد بدون سيب زميني درست کرد، پس ميتوانيد سيب زميني را حذف کنيد.
به جاي رب ميتوانيد از گوجه فرنگي رنده شده استفاده کنيد.
دستور تهيه ساندويچ سوسيس هندي
سوسيسها را حلقه حلقه برش بزنيد و در يک ظرف بريزيد.
پياز را بشوييد و آن را ريز و نگيني خرد کنيد.
سيب زميني را پوست بگيريد و آنها را نيز به صورت نگيني يا خلالي خرد کنيد.
در يک تابه کمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود.
پياز را در روغن سرخ کنيد و کمي زردچوبه به آن بزنيد.
هنگامي که پيازها طلايي رنگ شدند، سوسيسها را به آن اضافه کرده و کمي آن را تفت دهيد.
در يک تابه ديگر سيب زمينيها را کمي سرخ کنيد و سپس آن را به سوسيسها و پيازها اضافه کنيد.
در يک تابه کوچک کمي روغن بريزيد تا داغ شود. رب گوجه، نمک و فلفل (به مقدار زياد) را در تابه ريخته و کمي آب جوش (در حد نصف يک فنجان) به آن اضافه کنيد و خوب آن را هم بزنيد تا کمي سرخ شود.
اکنون سس تهيه شده را به مخلوط پياز و سيب زميني و سوسيس اضافه کنيد.
مواد را خوب با يکديگر مخلوط کنيد.
در ظرف را بگذاريد و ۱۰ دقيقه روي حرارت کم بگذاريد تا سس به خورد مواد برود.
پس از ۱۰ دقيقه سوسيس هندي شما آماده سرو است.
نوش جان ...
بازار