مجله دلگرم/ تهیه پنیر گیاهی با بادام در خانه بسیار آسان است. این پنیر بسیار خوش طعم و سالم است.
چی لازم دارم:
۲ پیمانه مغز بادام
۶ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۴ قاشق سوپخوری آبلیمو
۱ لیوان آب
رزماری خشک (در صورت تمایل)
پودر سیر
نمک (در صورت تمایل)
چطور بپزم:
بادام ها را ۲۴ ساعت در آب بگذارید تا خیس بخورند. آب آن را بگیرید و بادام ها را به همراه آبلیمو، آب، روغن زیتون و ادویه مورد علاقه خود در میکسر بریزید.
این ترکیب را در یک کیسه پارچه ای بریزید تا آب آن برود و تمام شب آن را درون کیسه در یخچال بگذارید تا کاملاً آب آن کشیده شود.
قالب را چرب کنید و پنیر را در آن بگذارید و به مدت ۵۰ دقیقه آن را در دمای زیر ۱۰۰ درجه قرار دهید. حال به راحتی می توانید پنیر را از قالب جدا کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید