مجله دلگرم/ تهيه پنير گياهي با بادام در خانه بسيار آسان است. اين پنير بسيار خوش طعم و سالم است.
چي لازم دارم:
۲ پيمانه مغز بادام
۶ قاشق سوپخوري روغن زيتون
۴ قاشق سوپخوري آبليمو
۱ ليوان آب
رزماري خشک (در صورت تمايل)
پودر سير
نمک (در صورت تمايل)
چطور بپزم:
بادام ها را ۲۴ ساعت در آب بگذاريد تا خيس بخورند. آب آن را بگيريد و بادام ها را به همراه آبليمو، آب، روغن زيتون و ادويه مورد علاقه خود در ميکسر بريزيد.
اين ترکيب را در يک کيسه پارچه اي بريزيد تا آب آن برود و تمام شب آن را درون کيسه در يخچال بگذاريد تا کاملاً آب آن کشيده شود.
قالب را چرب کنيد و پنير را در آن بگذاريد و به مدت ۵۰ دقيقه آن را در دماي زير ۱۰۰ درجه قرار دهيد. حال به راحتي مي توانيد پنير را از قالب جدا کنيد.
بازار